Kuhajo z nami

  BergHOFF je mednarodna blagovna znamka, ki ustvarja, proizvaja in distribuira dovršene izdelke za kuhinjo, ki popestrijo vsakdanjo izkušnjo kuhanja. Gre za eno vodilnih znamk posode ter ostalih kuhinjskih pripomočkov, poznano po izjemni kakovosti. 

  S strastjo do kuhanja in osredotočenostjo na podrobnosti oblikujemo izdelke, ki so priznani in nagrajeni zaradi svoje estetike in funkcionalnosti.

  Vsi izdelki iz bakra so z največjo skrbnostjo izdelani v tovarni v Baldenheimu v Alzaciji. Vsaka naša stvaritev ima svojo identiteto in je oblikovana v simbiozi naših obrtnikov z njihovimi orodji. Naš proces ni avtomatiziran – človeška roka je prisotna pri vsakem koraku, s čimer zagotovimo doseganje svojih tehničnih, estetskih in kvalitativnih meril.

  S pozornostjo na detajle pri vseh različicah materiala na novo oblikujemo užitek do kuhanja. Ljubezen do dobre izdelave – že od leta 1971.

  MasterChef je mednarodni zabavni fenomen, ki slavi strast in ustvarjalnost do kuhanja. MasterChef navdihuje in pomaga običajnim kuharjem, da postanejo najboljši v svojih kuhinjah.

  Gre za mednarodno priznano in zaupanja vredno blagovno znamko, ki je prisotna v več kot 120 državah po svetu. MasterChef verjame, da kuhanje povezuje posameznike, družine in kulture ter pripelje raznolikosti do skupnih ciljev. MasterChef je vrhunska kuharska znamka.

  "Ustvarjanje boljšega sveta zahteva timsko delo, partnerstva in sodelovanje."

  - Simon Mainwaring


  Blagovna znamka Berlinger Haus je zaradi visokokakovostnih izdelkov in izjemnega oblikovanja poznana in priznana v skoraj 50 državah. Uspeh kuhinjske posode Berlinger Haus se skriva v širokem naboru izdelkov, inovativnih zamislih in stalni osredotočenosti na raznolike naraščajoče zahteve potrošnikov.

  Zagovarjamo življenjski slog, pri katerem je treba izkoristiti vsak trenutek, da se lotimo nečesa posebnega. Gusta – »me gusta« je španski izraz za »všeč mi je« – je mlada, kul in vročekrvna nizozemska blagovna znamka s pridihom Skandinavije in Sredozemskega morja. Ravno ob tej mešanici vplivov se počutimo najbolj prijetno, hkrati pa nas motivira k razvoju izdelkov Gusta. »Veselimo se vsakega dne – to je del naše DNK .

  Previous slide
  Next slide

  Nihče ne more žvižgati simfonije. Za to je potrebno sodelovanje celega orkestra.

  - H.E. Luccock