10-delni set posode Manhattan Essentials

10-delni set posode Manhattan Essentials

ocena uporabnikov

10-delni set posod BergHOFF je nepogrešljiv del vsakega gospodinjstva, ki združuje prefinjen, dovršen in eleganten dizajn z izdelavo iz obstojnega nerjavečega jekla. Set vsebuje posode, ki so primerne za vse vrste kuhalnih plošč in omogočajo bolj učinkovito, varčno ter hitrejše kuhanje.

399,00

Ni na zalogi

UŽIVAJTE V OKUSNIH DOMAČIH OBROKIH

Razvajajte svoje kuharske veščine z 10-delni setom posod BergHOFF, ki je nepogrešljiv dodatek v vsakem gospodinjstvu. S prefinjenim, dovršenim in elegantnim dizajnom, ta set prinaša vrhunsko kakovost in trajnost z izdelavo iz obstojnega nerjavečega jekla.

VISOKOKAKOVOSTNA IZDELAVA

Posode, ki so primerne za vse vrste kuhalnih plošč, vključno z indukcijo, omogočajo dolgo življenjsko dobo in izjemno srebrno barvo. Set vsebuje praktične posode s steklenimi pokrovi, ki zagotavljajo bolj učinkovito, varčno in hitrejše kuhanje. Z BergHOFF setom posod boste odkrili novo dimenzijo kuhanja in se vsak dan veselili priprave okusnih domačih obrokov.

 • Pametni stekleni pokrovi za učinkovito in varčno kuhanje

 • Izdelano iz nerjavečega jekla za dolgo življenjsko dobo in trpežnost

 • Primerno za vse vrste kuhalnih plošč, vključno z indukcijo

 • Praktičen komplet posod za različne kuharske potrebe

 • Eleganten in dovršen dizajn, ki se poda v vsako kuhinjo

KUHAJTE Z LJUBEZNIJO IN STILOM

Ste strasten kuhar ali ljubitelj raznolikih kuharskih izzivov? Predstavljajte si, kako bi vaša kulinarična ustvarjalnost zacvetela z vrhunskim 10-delni setom posod BergHOFF. Ta set ne samo da prinaša eleganco in dovršenost v vašo kuhinjo, ampak omogoča tudi pripravo širokega spektra jedi, od tradicionalnih slovenskih specialitet do mednarodnih kuharskih mojstrovin.

Tehnične informacije

Izdelek je sestavljen iz 10 delov:

1x kozica 16 cm 1,6 l
1x lonec 18 cm 2,3 l
1x lonec 20 cm 3,1 l
1x lonec 24 cm 5,3 l
1x kozica 24 cm 2,7 l

 

Podrobnosti:

Barva: srebrna
Oblika: okrogla oblika
Uporaba: vse vrste štedilnikov
Pranje: primerno za pomivalni stroj
Število pokrovov: 5
Material: kovina
Vrsta kovine: nerjaveče jeklo
Kakovost kovine: nerjaveče jeklo 18/10

Dostava in plačilne metode

 

Brezplačna dostava nad 80€
Pri nakupu nad 80€ vam dostavo častimo mi, ne glede na težo ali velikost paketa oz. paketov.

Predvideni rok dostave
Predvideni rok dostave paketov je 2 do 3 dni od potrditve naročila, odvisno od naslova za dostavo, ki ga je vnesel kupec. Družba skupaj s partnerji za dostavo sicer izdelke dostavlja vse dni v tednu, razen ob nedeljah in praznikih.

Cene dostave
Cena dostave za standarne pakete znaša 3,99€. Cena dostave je navedena ob posamezni metodi dostave na zadevnem koraku zaključka nakupa, pri čemer se ob izbiri posamezne metode, pripadajoča cena dostave prišteje k končni ceni nakupa. Cena dostave je vselej navedena na zadnjem koraku zaključka nakupa.

Cene dostave paketov, ki presegajo težnostno stopnjo standardne poštnine se obračunajo po spodnjem ceniku, razen v primerih, kadar skupni znesek celotnega naročila dosega oziroma presega znesek 80€, pri čemer je v takšnih primerih poštnina brezplačna.

Dostava poteka preko dostavnih služb DSV Transport d.o.o. in GLS d.o.o. in sicer glede na poštni razred, ki se ga določi po teži izdelka.

Cenik (zneski so navedeni z DDV):

Dostavna služba GLS
Do 2 KG = 3,99 € (standard)
Do 5 KG = 5,27 €
Do 10 KG = 6,82 €
Do 15 KG = 7,10 €
Do 20 KG = 8,50 €
Do 30 KG = 9,58 €
Do 40 KG = 10,65 €

Dostavna služba DSV
Do 60 KG = 9,76 €
Do 80 KG = 14,64 €
Do 100 KG = 18,91 €
Do 140 KG = 25,01 €

Podrobnejše informacije najdete v naših pogojih poslovanja spletne trgovine.

 

Garancija in vračila

 

Garancija zadovoljstva
Pri Ariessi stojimo za kakovostjo naših izdelkov, zato omogočamo brezskrben nakup z možnostjo vračila v 14 dneh, v kolikor kupec z izdelkom ni zadovoljen.

Garancija za brezhibno delovanje izdelkov
Z garancijo se družba oziroma proizvajalec zaveže kot garant, da bo potrošniku brezplačno popravila ali zamenjala blago, vrnila del ali vso kupnino, kadar blago ne bo izpolnjevalo specifikacij ali imelo lastnosti, navedenih v garancijskem listu ali ustreznem oglaševalskem sporočilu, ki je bil kupcu na voljo ob nakupu.

Podrobnejše informacije najdete v naših pogojih poslovanja spletne trgovine.

Mnenja kupcev

 1. Bojana

  tukaj sem kupila že ogromno stvari za kuhanje in vedno se z veseljem znova vračam. Dostava je hitra in izdelki so res izjemne kakovosti ?

 2. Slavica

  Že od nekdaj sem navdušena nad vašo posodo in ostalim. Ful vesela da imate zdaj tudi spletno trgovino ? Tale pribor kupljen pred leti je še vedno sijoč kot prvi dan in brez odrgnin. Produkti so 5 od 5 vse pohvale. LP, Slavica

 3. Matic

  Od ariesse imamo vso posodo in pribor za kuhinjo. po skoraj dveh letih uporabe so vsi izdelki še vedno kot novi in odlično služijo namenu

 4. Mateja

  imamo vaše lonce, ponve in emajlirane šalčke tiste z dobrodelne akcije kjer otroci narisali vzorce ki so na šalčkah. vsi izdelki so izjemni ?

 5. Nives

  s tole vašo posodo je pravo veselje kuhat, uporabljam jo skoraj vsak dan. zelo zadovoljna ?

Podobni izdelki