9 delna posoda inox 18/10, Neo

9 delna posoda inox 18/10, Neo

ocena uporabnikov

Set kozic iz serije Zwilling Neo je idealen za vsakogar, ki želi v svoji kuhinji združiti eleganco in funkcionalnost. Izdelane iz poliranega nerjavečega jekla 18/10, kozice odlikuje večslojno SIGMA Classic dno z aluminijastim jedrom za hitro in enakomerno porazdelitev toplote. S steklenimi pokrovi in merilno skalo v notranjosti so te kozice popoln partner za vsako kulinarično avanturo.

199,99

Na zalogi

Čas dostave 2-3 delovne dni

Secure Checkout IconsSecure Checkout Icons

IZVRSTNA KUHINJSKA OPREMA ZA VSAK DAN

Zwilling Neo set kozic predstavlja popolno kombinacijo elegancije in praktičnosti za vsakdanjo uporabo. Narejene iz vrhunskega poliranega nerjavečega jekla 18/10, so te kozice odporne na korozijo in jedilne kisline, kar zagotavlja dolgotrajno uporabo in čistočo.

INOVATIVNA TEHNOLOGIJA ZA VRHUNSKE REZULTATE

Večslojno dno, SIGMA Classic, z aluminijastim jedrom zagotavlja hitro absorpcijo toplote in njeno enakomerno porazdelitev. To ne le izboljšuje kakovost kuhanja, ampak tudi povečuje energetsko učinkovitost. Steklene pokrove, ki so popolnoma usklajeni s kozicami, omogočajo natančno spremljanje procesa kuhanja, hkrati pa zagotavljajo, da toplota ostane v notranjosti kozic. Dodatna funkcija merilne skale in prelivnega obroča v notranjosti olajšata natančno merjenje in prelivanje vsebine.

 • Izdelano iz poliranega nerjavečega jekla 18/10

 • Večslojno SIGMA Classic dno za optimalno porazdelitev toplote

 • Stekleni pokrovi za natančno spremljanje kuhanja

 • Merilna skala in prelivni obroč za lažje doziranje in prelivanje

 • Primerno za vse vrste štedilnikov in uporabo v pečici

KUHAJTE Z UMETNOSTJO

Odkrijte užitek kuhanja z natančnostjo in slogom z Zwilling Neo setom kozic. Ne glede na to, ali ste izkušen kuhar ali začetnik, vam bo ta set omogočil pripravo raznovrstnih jedi z lahkoto. Z inovativno tehnologijo in elegantnim dizajnom so te kozice prava izbira za vsakogar, ki ceni kakovost in funkcionalnost v svoji kuhinji.

Tehnične informacije

Komponente:
1x Kozica z dolgim ročajem brez pokrova O16cm, 2l
1x Kozica s pokrovom O16cm, prostornina 2l
1x Kozica s pokrovom O20cm, prostornina 3l
1x Kozica s pokrovom O20cm, prostornina 3,5l
1x Kozica s pokrovom O24cm, prostornina 6l
Ponev O16cm, prostornina 1,6l

Nasveti za uporabo:
Posode lahko uporabljate na vseh vrstah štedilnikov, tudi na indukcijskih. Pralne so v pomivalnem stroju ter primerne za uporabo v pečici do 180°C (brez pokrovov do 250°C).

Dostava in plačilne metode

 

Brezplačna dostava nad 80€
Pri nakupu nad 80€ vam dostavo častimo mi, ne glede na težo ali velikost paketa oz. paketov.

Predvideni rok dostave
Predvideni rok dostave paketov je 2 do 3 dni od potrditve naročila, odvisno od naslova za dostavo, ki ga je vnesel kupec. Družba skupaj s partnerji za dostavo sicer izdelke dostavlja vse dni v tednu, razen ob nedeljah in praznikih.

Cene dostave
Cena dostave za standarne pakete znaša 3,99€. Cena dostave je navedena ob posamezni metodi dostave na zadevnem koraku zaključka nakupa, pri čemer se ob izbiri posamezne metode, pripadajoča cena dostave prišteje k končni ceni nakupa. Cena dostave je vselej navedena na zadnjem koraku zaključka nakupa.

Cene dostave paketov, ki presegajo težnostno stopnjo standardne poštnine se obračunajo po spodnjem ceniku, razen v primerih, kadar skupni znesek celotnega naročila dosega oziroma presega znesek 80€, pri čemer je v takšnih primerih poštnina brezplačna.

Dostava poteka preko dostavnih služb DSV Transport d.o.o. in GLS d.o.o. in sicer glede na poštni razred, ki se ga določi po teži izdelka.

Cenik (zneski so navedeni z DDV):

Dostavna služba GLS
Do 2 KG = 3,99 € (standard)
Do 5 KG = 5,27 €
Do 10 KG = 6,82 €
Do 15 KG = 7,10 €
Do 20 KG = 8,50 €
Do 30 KG = 9,58 €
Do 40 KG = 10,65 €

Dostavna služba DSV
Do 60 KG = 9,76 €
Do 80 KG = 14,64 €
Do 100 KG = 18,91 €
Do 140 KG = 25,01 €

Podrobnejše informacije najdete v naših pogojih poslovanja spletne trgovine.

 

Garancija in vračila

 

Garancija zadovoljstva
Pri Ariessi stojimo za kakovostjo naših izdelkov, zato omogočamo brezskrben nakup z možnostjo vračila v 14 dneh, v kolikor kupec z izdelkom ni zadovoljen.

Garancija za brezhibno delovanje izdelkov
Z garancijo se družba oziroma proizvajalec zaveže kot garant, da bo potrošniku brezplačno popravila ali zamenjala blago, vrnila del ali vso kupnino, kadar blago ne bo izpolnjevalo specifikacij ali imelo lastnosti, navedenih v garancijskem listu ali ustreznem oglaševalskem sporočilu, ki je bil kupcu na voljo ob nakupu.

Podrobnejše informacije najdete v naših pogojih poslovanja spletne trgovine.

Mnenja kupcev

 1. Matic

  Od ariesse imamo vso posodo in pribor za kuhinjo. po skoraj dveh letih uporabe so vsi izdelki še vedno kot novi in odlično služijo namenu

 2. Bojana

  tukaj sem kupila že ogromno stvari za kuhanje in vedno se z veseljem znova vračam. Dostava je hitra in izdelki so res izjemne kakovosti ?

 3. Nives

  s tole vašo posodo je pravo veselje kuhat, uporabljam jo skoraj vsak dan. zelo zadovoljna ?

 4. Slavica

  Že od nekdaj sem navdušena nad vašo posodo in ostalim. Ful vesela da imate zdaj tudi spletno trgovino ? Tale pribor kupljen pred leti je še vedno sijoč kot prvi dan in brez odrgnin. Produkti so 5 od 5 vse pohvale. LP, Slavica

 5. Mateja

  imamo vaše lonce, ponve in emajlirane šalčke tiste z dobrodelne akcije kjer otroci narisali vzorce ki so na šalčkah. vsi izdelki so izjemni ?

Podobni izdelki