Dyson Airwrap Complete Nickel/Fuchsia

Airwrap Complete – pripomoček za oblikovanje in sušenje las vseh vrst
Odkrijte Dysonovo tehnologijo za nego las.
Zmogljivo, natančno oblikovanje las brez ekstremne vročine. Ob vsaki uporabi pomaga zaščititi naravni sijaj las. Ustvarjanje večjih ali manjših kodrov. Glajenje. Sušenje. Brez ekstremne vročine. Z nastavki za večje ali manjše kodre in ščetkami za glajenje in povečanje volumna las. Pripomoček za oblikovanje las, Dyson AirwrapTM, uporablja učinek Coanda – oblikuje lase brez ekstremne vročine. Vključevanje učinka Coanda za oblikovanje las. Uporablja digitalni motor Dyson V9. Privlači in ovija lase. Uporablja zraka. Z uporabo le izjemne vročine kot pri običajnih napravah za oblikovanje las se ustvarijo čvrsti, gladki kodri.
– Pripomoček Dyson Airwrap™ uporablja zrak za navijanje, da ustvari bogate večje ali manjše kodre.
– Z uporabo zraka pritegne in ovije lase. Z uporabo aerodinamičnega pojava, imenovanega učinek Coanda, ki z zrakom pritegne lase in jih ovije okoli cevi. Brez sponk, rokavic ali nerodnih mehanizmov za navijanje. Samo bogati večji in manjši kodri.
– izdelan za oblikovanje vlažnih las. Kombinira vodo iz las z močnim zračnim tokom in nadzorovano toploto, hkrati pa lase oblikuje in posuši, brez prekomerne vročine.

549,00 z DDV

Ni na zalogi

Opis

Dyson Airwrap Complete Fuchsia oblikovalnik las

Odkrijte tehnologijo za nego las, Dyson. Učinkovito, natančno oblikovanje pričeske, brez prekomerne vročine. Pomaga pri ohranjanju naravnega sijaja, pri vsakem oblikovanju pričeske.

Pritegne in ovije lase. Z uporabo zraka.

Pripomoček za oblikovanje las, Dyson Airwrap, s pomočjo zraka pritegne in ovije vaš elase. Z uporabo aerodinamičnega pojava, imenovanega učinek Coanda, ukrivi zrak, ki pritegne lase k nastavku. Brez prijemalk, rokavic ali nerodnega mehanizma ovijanja las. Samo polni, večji ali manjši kodri.

 

Poganja ga digitalni motor Dyson V9

Njegov rotor s 13 rezili se vrti do 110.000 vrtljajev v minuti, kar ustvari 3.2kPa pritiska – dovolj za ustvarjanje učinka Coanda.

Oblikuje in suši hkrati, brez ekstremne vročine

Styler Dyson Airwrap ™ združuje močan pretok zraka z nadzorovano toploto, da posuši in oblikuje vaše lase iz vlažnih – brez ekstremne toplote. Inteligentno upravljanje temperature izmeri temperaturo zračnega toka več kot 40-krat na sekundo in z uravnavanjem temperature zagotavlja, da le-ta ostaja pod 150 stopinj.

Polni večji ali manjši kodri

Samo z neposredno ekstremno vročino, kot jo uporabljajo nekateri običajni pripomočki za kodranje las, se ustvarijo togi, pusti kodri. Pripomoček za oblikovanje las Dyson Airwrap uporablja zrak za oblikovanje polnih večjih in manjših kodrov.

Gladka pričeska, posušena s fenom. Doma.

Dysonove krtače za glajenje las uporabljajo učinek Coanda. Le-ta pritegne lase na površino krtače, hkrati pa piha zrak po pramenih las. La ta način posnema tehniko sušenja, ki jo uporablja frizer.

HS01 Dyson Airwrap Complete, PU leather tan box LARGE, open with product configuration of body, pre-style dryer, 30mm barrel clockwise, 30mm barrel anticlockwise, 40mm barrel clockwise, 40mm barrel anti-clockwise, firm brush, soft brush and round brush. Slight angle from above to see contents in box
China power button tampo, legal update requirement, China, China Only, Legal amend

Nastavki

30 mm nastavki Airwrap™

Ustvarjajo in utrjujejo polne kodre. Z nastavki, ki se vrtijo v smeri urinega kazalca in v nasprotni smeri urinega kazalca, za simetrične kodre.

40 mm nastavki Airwrap™

Ustvarjajo in utrjujejo sproščene večje in manjše kodre. Nastavki, ki se vrtijo v smeri urinega kazalca ali v nasprotni smeri urinega kazalca, za simetrične kodre.

Močna krtača za glajenje las

Ustvarja gladko pričesko, z manj uhajajočih las. Z močnimi ščetinami, zasnovanimi za nadziranje neubogljivih las, ki radi “uhajajo”.

Mehka krtača za glajenje

Ustvarja mehko pričesko, posušeno s fenom. Z mehkimi ščetinami, zasnovanimi za nežen stik z lasiščem.

Okrogla krtača za ustvarjanje volumna

Usmerja zrak v lase, da so videti bolj polni, ščetine pa ustvarjajo napetost za oblikovanje las, medtem ko se sušijo.

Sušilnik za lase pred oblikovanjem

Lase posuši do vlažnosti, da so pripravljeni za oblikovanje.

Dodatne informacije

Teža 3,8700 kg
Znamka

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Dyson Airwrap Complete Nickel/Fuchsia”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Podobni izdelki