Dyson Airwrap Complete Nickel/Fuchsia

Dyson Airwrap Complete Nickel/Fuchsia

ocena uporabnikov

Airwrap Complete – pripomoček za oblikovanje in sušenje las vseh vrst
Odkrijte Dysonovo tehnologijo za nego las.
Zmogljivo, natančno oblikovanje las brez ekstremne vročine. Ob vsaki uporabi pomaga zaščititi naravni sijaj las. Ustvarjanje večjih ali manjših kodrov. Glajenje. Sušenje. Brez ekstremne vročine. Z nastavki za večje ali manjše kodre in ščetkami za glajenje in povečanje volumna las. Pripomoček za oblikovanje las, Dyson AirwrapTM, uporablja učinek Coanda – oblikuje lase brez ekstremne vročine. Vključevanje učinka Coanda za oblikovanje las. Uporablja digitalni motor Dyson V9. Privlači in ovija lase. Uporablja zraka. Z uporabo le izjemne vročine kot pri običajnih napravah za oblikovanje las se ustvarijo čvrsti, gladki kodri.
– Pripomoček Dyson Airwrap™ uporablja zrak za navijanje, da ustvari bogate večje ali manjše kodre.
– Z uporabo zraka pritegne in ovije lase. Z uporabo aerodinamičnega pojava, imenovanega učinek Coanda, ki z zrakom pritegne lase in jih ovije okoli cevi. Brez sponk, rokavic ali nerodnih mehanizmov za navijanje. Samo bogati večji in manjši kodri.
– izdelan za oblikovanje vlažnih las. Kombinira vodo iz las z močnim zračnim tokom in nadzorovano toploto, hkrati pa lase oblikuje in posuši, brez prekomerne vročine.

549,00

Ni na zalogi

Dyson Airwrap Complete Fuchsia oblikovalnik las

Odkrijte tehnologijo za nego las, Dyson. Učinkovito, natančno oblikovanje pričeske, brez prekomerne vročine. Pomaga pri ohranjanju naravnega sijaja, pri vsakem oblikovanju pričeske.

Pritegne in ovije lase. Z uporabo zraka.

Pripomoček za oblikovanje las, Dyson Airwrap, s pomočjo zraka pritegne in ovije vaš elase. Z uporabo aerodinamičnega pojava, imenovanega učinek Coanda, ukrivi zrak, ki pritegne lase k nastavku. Brez prijemalk, rokavic ali nerodnega mehanizma ovijanja las. Samo polni, večji ali manjši kodri.

 

Poganja ga digitalni motor Dyson V9

Njegov rotor s 13 rezili se vrti do 110.000 vrtljajev v minuti, kar ustvari 3.2kPa pritiska – dovolj za ustvarjanje učinka Coanda.

Oblikuje in suši hkrati, brez ekstremne vročine

Styler Dyson Airwrap ™ združuje močan pretok zraka z nadzorovano toploto, da posuši in oblikuje vaše lase iz vlažnih – brez ekstremne toplote. Inteligentno upravljanje temperature izmeri temperaturo zračnega toka več kot 40-krat na sekundo in z uravnavanjem temperature zagotavlja, da le-ta ostaja pod 150 stopinj.

Polni večji ali manjši kodri

Samo z neposredno ekstremno vročino, kot jo uporabljajo nekateri običajni pripomočki za kodranje las, se ustvarijo togi, pusti kodri. Pripomoček za oblikovanje las Dyson Airwrap uporablja zrak za oblikovanje polnih večjih in manjših kodrov.

Gladka pričeska, posušena s fenom. Doma.

Dysonove krtače za glajenje las uporabljajo učinek Coanda. Le-ta pritegne lase na površino krtače, hkrati pa piha zrak po pramenih las. La ta način posnema tehniko sušenja, ki jo uporablja frizer.

HS01 Dyson Airwrap Complete, PU leather tan box LARGE, open with product configuration of body, pre-style dryer, 30mm barrel clockwise, 30mm barrel anticlockwise, 40mm barrel clockwise, 40mm barrel anti-clockwise, firm brush, soft brush and round brush. Slight angle from above to see contents in box
China power button tampo, legal update requirement, China, China Only, Legal amend

Nastavki

30 mm nastavki Airwrap™

Ustvarjajo in utrjujejo polne kodre. Z nastavki, ki se vrtijo v smeri urinega kazalca in v nasprotni smeri urinega kazalca, za simetrične kodre.

40 mm nastavki Airwrap™

Ustvarjajo in utrjujejo sproščene večje in manjše kodre. Nastavki, ki se vrtijo v smeri urinega kazalca ali v nasprotni smeri urinega kazalca, za simetrične kodre.

Močna krtača za glajenje las

Ustvarja gladko pričesko, z manj uhajajočih las. Z močnimi ščetinami, zasnovanimi za nadziranje neubogljivih las, ki radi “uhajajo”.

Mehka krtača za glajenje

Ustvarja mehko pričesko, posušeno s fenom. Z mehkimi ščetinami, zasnovanimi za nežen stik z lasiščem.

Okrogla krtača za ustvarjanje volumna

Usmerja zrak v lase, da so videti bolj polni, ščetine pa ustvarjajo napetost za oblikovanje las, medtem ko se sušijo.

Sušilnik za lase pred oblikovanjem

Lase posuši do vlažnosti, da so pripravljeni za oblikovanje.

Dostava in plačilne metode

 

Brezplačna dostava nad 80€
Pri nakupu nad 80€ vam dostavo častimo mi, ne glede na težo ali velikost paketa oz. paketov.

Predvideni rok dostave
Predvideni rok dostave paketov je 2 do 3 dni od potrditve naročila, odvisno od naslova za dostavo, ki ga je vnesel kupec. Družba skupaj s partnerji za dostavo sicer izdelke dostavlja vse dni v tednu, razen ob nedeljah in praznikih.

Cene dostave
Cena dostave za standarne pakete znaša 3,99€. Cena dostave je navedena ob posamezni metodi dostave na zadevnem koraku zaključka nakupa, pri čemer se ob izbiri posamezne metode, pripadajoča cena dostave prišteje k končni ceni nakupa. Cena dostave je vselej navedena na zadnjem koraku zaključka nakupa.

Cene dostave paketov, ki presegajo težnostno stopnjo standardne poštnine se obračunajo po spodnjem ceniku, razen v primerih, kadar skupni znesek celotnega naročila dosega oziroma presega znesek 80€, pri čemer je v takšnih primerih poštnina brezplačna.

Dostava poteka preko dostavnih služb DSV Transport d.o.o. in GLS d.o.o. in sicer glede na poštni razred, ki se ga določi po teži izdelka.

Cenik (zneski so navedeni z DDV):

Dostavna služba GLS
Do 2 KG = 3,99 € (standard)
Do 5 KG = 5,27 €
Do 10 KG = 6,82 €
Do 15 KG = 7,10 €
Do 20 KG = 8,50 €
Do 30 KG = 9,58 €
Do 40 KG = 10,65 €

Dostavna služba DSV
Do 60 KG = 9,76 €
Do 80 KG = 14,64 €
Do 100 KG = 18,91 €
Do 140 KG = 25,01 €

Podrobnejše informacije najdete v naših pogojih poslovanja spletne trgovine.

 

Garancija in vračila

 

Garancija zadovoljstva
Pri Ariessi stojimo za kakovostjo naših izdelkov, zato omogočamo brezskrben nakup z možnostjo vračila v 14 dneh, v kolikor kupec z izdelkom ni zadovoljen.

Garancija za brezhibno delovanje izdelkov
Z garancijo se družba oziroma proizvajalec zaveže kot garant, da bo potrošniku brezplačno popravila ali zamenjala blago, vrnila del ali vso kupnino, kadar blago ne bo izpolnjevalo specifikacij ali imelo lastnosti, navedenih v garancijskem listu ali ustreznem oglaševalskem sporočilu, ki je bil kupcu na voljo ob nakupu.

Podrobnejše informacije najdete v naših pogojih poslovanja spletne trgovine.

Mnenja kupcev

 1. Matic

  Od ariesse imamo vso posodo in pribor za kuhinjo. po skoraj dveh letih uporabe so vsi izdelki še vedno kot novi in odlično služijo namenu

 2. Nives

  s tole vašo posodo je pravo veselje kuhat, uporabljam jo skoraj vsak dan. zelo zadovoljna 👍

 3. Slavica

  Že od nekdaj sem navdušena nad vašo posodo in ostalim. Ful vesela da imate zdaj tudi spletno trgovino 🤩 Tale pribor kupljen pred leti je še vedno sijoč kot prvi dan in brez odrgnin. Produkti so 5 od 5 vse pohvale. LP, Slavica

 4. Mateja

  imamo vaše lonce, ponve in emajlirane šalčke tiste z dobrodelne akcije kjer otroci narisali vzorce ki so na šalčkah. vsi izdelki so izjemni 🙌

 5. Bojana

  tukaj sem kupila že ogromno stvari za kuhanje in vedno se z veseljem znova vračam. Dostava je hitra in izdelki so res izjemne kakovosti 👌

Podobni izdelki