Džezva emajlirana 11 CM – 0,79 LTR Enamelie linija Heritage

Džezva emajlirana 11 CM – 0,79 LTR Enamelie linija Heritage

ocena uporabnikov

Posoda iz linije Enamelie Heritage združuje kulturno dediščino in sodobnost. Digitalni posnetek ročno izvezene vezenine na bombažnem prtu krasijo to tradicionalno emajlirano posodo, ki oživlja lepote iz babičine skrinje.

19,99

Na zalogi

Čas dostave 2-3 delovne dni

Secure Checkout IconsSecure Checkout Icons

KULTURNA DEDIŠČINA V VAŠEM DOMU

Enamelie Heritage posoda prinaša del slovenske kulturne dediščine v vaš dom. Digitalno reproducirani motivi vezenin na bombažnem prtu združujejo tradicijo in sodobno tehnologijo, da bi obudili spomin na bogato zgodovino.

LEPOTA TRADICIJE V MODERNI PREOBLEKI

Tradicionalni motivi srca in cvetlic, ki krasijo posodo, vas popeljejo nazaj k tradicionalnim vrednotam. Ta posoda ni le praktičen kuhinjski pripomoček, ampak tudi simbol zgodovine in dediščine.

 • Digitalno reproducirani motivi vezenin

 • Ohranja tradicionalne vzorce v sodobni obliki

 • Izdelana iz kakovostnega emajla

 • Primerna za vsakodnevno uporabo

 • Povezuje kulturno dediščino s sodobnostjo

DOTIK DEDIŠČINE V VAŠI KUHINJI

Z Enamelie Heritage posodo oživite spomine na tradicionalne vzorce in kulturno dediščino. Vsaka uporaba te posode je kot potovanje skozi čas in obujanje lepot iz preteklosti.

Tehnične informacije

Dimenzije:
11 x 11,9 cm

Volumen:
0,79 l

Barva:
črna, bela z dekorjem

Navodila in vzdrževanje

Uporaba: na vseh kuhališčih, vključno s štedilniki na trdo kurivo

Dostava in plačilne metode

 

Brezplačna dostava nad 80€
Pri nakupu nad 80€ vam dostavo častimo mi, ne glede na težo ali velikost paketa oz. paketov.

Predvideni rok dostave
Predvideni rok dostave paketov je 2 do 3 dni od potrditve naročila, odvisno od naslova za dostavo, ki ga je vnesel kupec. Družba skupaj s partnerji za dostavo sicer izdelke dostavlja vse dni v tednu, razen ob nedeljah in praznikih.

Cene dostave
Cena dostave za standarne pakete znaša 3,99€. Cena dostave je navedena ob posamezni metodi dostave na zadevnem koraku zaključka nakupa, pri čemer se ob izbiri posamezne metode, pripadajoča cena dostave prišteje k končni ceni nakupa. Cena dostave je vselej navedena na zadnjem koraku zaključka nakupa.

Cene dostave paketov, ki presegajo težnostno stopnjo standardne poštnine se obračunajo po spodnjem ceniku, razen v primerih, kadar skupni znesek celotnega naročila dosega oziroma presega znesek 80€, pri čemer je v takšnih primerih poštnina brezplačna.

Dostava poteka preko dostavnih služb DSV Transport d.o.o. in GLS d.o.o. in sicer glede na poštni razred, ki se ga določi po teži izdelka.

Cenik (zneski so navedeni z DDV):

Dostavna služba GLS
Do 2 KG = 3,99 € (standard)
Do 5 KG = 5,27 €
Do 10 KG = 6,82 €
Do 15 KG = 7,10 €
Do 20 KG = 8,50 €
Do 30 KG = 9,58 €
Do 40 KG = 10,65 €

Dostavna služba DSV
Do 60 KG = 9,76 €
Do 80 KG = 14,64 €
Do 100 KG = 18,91 €
Do 140 KG = 25,01 €

Podrobnejše informacije najdete v naših pogojih poslovanja spletne trgovine.

 

Garancija in vračila

 

Garancija zadovoljstva
Pri Ariessi stojimo za kakovostjo naših izdelkov, zato omogočamo brezskrben nakup z možnostjo vračila v 14 dneh, v kolikor kupec z izdelkom ni zadovoljen.

Garancija za brezhibno delovanje izdelkov
Z garancijo se družba oziroma proizvajalec zaveže kot garant, da bo potrošniku brezplačno popravila ali zamenjala blago, vrnila del ali vso kupnino, kadar blago ne bo izpolnjevalo specifikacij ali imelo lastnosti, navedenih v garancijskem listu ali ustreznem oglaševalskem sporočilu, ki je bil kupcu na voljo ob nakupu.

Podrobnejše informacije najdete v naših pogojih poslovanja spletne trgovine.

Mnenja kupcev

 1. Matic

  Od ariesse imamo vso posodo in pribor za kuhinjo. po skoraj dveh letih uporabe so vsi izdelki še vedno kot novi in odlično služijo namenu

 2. Bojana

  tukaj sem kupila že ogromno stvari za kuhanje in vedno se z veseljem znova vračam. Dostava je hitra in izdelki so res izjemne kakovosti 👌

 3. Mateja

  imamo vaše lonce, ponve in emajlirane šalčke tiste z dobrodelne akcije kjer otroci narisali vzorce ki so na šalčkah. vsi izdelki so izjemni 🙌

 4. Nives

  s tole vašo posodo je pravo veselje kuhat, uporabljam jo skoraj vsak dan. zelo zadovoljna 👍

 5. Slavica

  Že od nekdaj sem navdušena nad vašo posodo in ostalim. Ful vesela da imate zdaj tudi spletno trgovino 🤩 Tale pribor kupljen pred leti je še vedno sijoč kot prvi dan in brez odrgnin. Produkti so 5 od 5 vse pohvale. LP, Slavica

Podobni izdelki