Jedilni pribor set 30/1 Finesse Essentials

Jedilni pribor set 30/1 Finesse Essentials

ocena uporabnikov

Eleganten prt, krožniki, prefinjeni kozarci in kakšen kos dekoracije so popolna kombinacija za perfekten videz jedilne mize. Seveda tudi brez elegantnega jedilnega pribora ne bo šlo! Izberite takšnega, ki vas bo s svojim videzom in kakovostjo takoj navdušil.

Ne glede na to, ali načrtujete slavno večerjo ali želite svojim vsakodnevnim družinskim obrokom dodati kanček elegance in prefinjenosti, bo jedilni pribor Finesse popoln dodatek na vaši mizi. Gre za pribor vrhunske blagovne znamke BergHOFF, katere glavni kriteriji so kakovost, funkcionalnost in dovršen dizajn.

Jedilni pribor se ponaša z elegantnim dizajnom in prefinjeno silhueto. Je prijeten za držanje in vam bo kadarkoli olepšal obede. Izdelan je iz kakovostnega nerjavečega jekla 18/10, zato je zelo obstojen in trpežen. Primeren je za 6 oseb.

Set vključuje: 6 žlic, 6 vilic, 6 nožev, 6 žličk za kavo ali čaj, ter 6 vilic za torto.

129,00

Ni na zalogi

Tehnični podatki:

 • Material: nerjaveče jeklo 18/10
 • Barva: srebrna
 • Izdelek sestavlja:
  • 6 nožev: 23 cm
  • 6 vilic: 20,5 cm
  • 6 žlic: 21 cm
  • 6 kavnih žličk: 14,5 cm
  • 6 desertnih vilic: 15 cm

 

Nasveti za uporabo:

Set je primeren za čiščenje v pomivalnemu stroju.

Dostava in plačilne metode

 

Brezplačna dostava nad 80€
Pri nakupu nad 80€ vam dostavo častimo mi, ne glede na težo ali velikost paketa oz. paketov.

Predvideni rok dostave
Predvideni rok dostave paketov je 2 do 3 dni od potrditve naročila, odvisno od naslova za dostavo, ki ga je vnesel kupec. Družba skupaj s partnerji za dostavo sicer izdelke dostavlja vse dni v tednu, razen ob nedeljah in praznikih.

Cene dostave
Cena dostave za standarne pakete znaša 3,99€. Cena dostave je navedena ob posamezni metodi dostave na zadevnem koraku zaključka nakupa, pri čemer se ob izbiri posamezne metode, pripadajoča cena dostave prišteje k končni ceni nakupa. Cena dostave je vselej navedena na zadnjem koraku zaključka nakupa.

Cene dostave paketov, ki presegajo težnostno stopnjo standardne poštnine se obračunajo po spodnjem ceniku, razen v primerih, kadar skupni znesek celotnega naročila dosega oziroma presega znesek 80€, pri čemer je v takšnih primerih poštnina brezplačna.

Dostava poteka preko dostavnih služb DSV Transport d.o.o. in GLS d.o.o. in sicer glede na poštni razred, ki se ga določi po teži izdelka.

Cenik (zneski so navedeni z DDV):

Dostavna služba GLS
Do 2 KG = 3,99 € (standard)
Do 5 KG = 5,27 €
Do 10 KG = 6,82 €
Do 15 KG = 7,10 €
Do 20 KG = 8,50 €
Do 30 KG = 9,58 €
Do 40 KG = 10,65 €

Dostavna služba DSV
Do 60 KG = 9,76 €
Do 80 KG = 14,64 €
Do 100 KG = 18,91 €
Do 140 KG = 25,01 €

Podrobnejše informacije najdete v naših pogojih poslovanja spletne trgovine.

 

Garancija in vračila

 

Garancija zadovoljstva
Pri Ariessi stojimo za kakovostjo naših izdelkov, zato omogočamo brezskrben nakup z možnostjo vračila v 14 dneh, v kolikor kupec z izdelkom ni zadovoljen.

Garancija za brezhibno delovanje izdelkov
Z garancijo se družba oziroma proizvajalec zaveže kot garant, da bo potrošniku brezplačno popravila ali zamenjala blago, vrnila del ali vso kupnino, kadar blago ne bo izpolnjevalo specifikacij ali imelo lastnosti, navedenih v garancijskem listu ali ustreznem oglaševalskem sporočilu, ki je bil kupcu na voljo ob nakupu.

Podrobnejše informacije najdete v naših pogojih poslovanja spletne trgovine.

Mnenja kupcev

 1. Gregor

  Super zadeva priporočam za prvi in zadnji set pribora, ful kvalitetno pa takorečeno se še vedno svetijo kljub večmesečni uporabi

 2. klara

  zelo zadovoljna s kvaliteto pribora, super set za 6 oseb in super cena :)

 3. Katja F.

  Malo dražje ampak plačaš pa za kvaliteto ;) Tako da je definitivno vredno nakupa

 4. Majda

  Včeraj naročila danes že pišem mnenje :P Zelo je bila hitra dostava in pribor je super bo za porabit ?

 5. Mateja

  imamo vaše lonce, ponve in emajlirane šalčke tiste z dobrodelne akcije kjer otroci narisali vzorce ki so na šalčkah. vsi izdelki so izjemni ?

Podobni izdelki