Kozica s pokrovom 5 L

Kozica s pokrovom 5 L

ocena uporabnikov

Napredni kuharski pripomočki z najnovejšim non-stick premazom, ojačanim s petimi plastmi, zagotavljajo kuhanje z učinkom vročega kamna. Ekološka izdelava in PFOA-prosta sestava zagotavljata varno uporabo.

48,32

Na zalogi

Čas dostave 2-3 delovne dni

Secure Checkout IconsSecure Checkout Icons

PREPROSTA IN ZELENA KUHINJA

Kuharski pripomočki nove generacije združujejo inovativnost in trajnost. Z ojačanim 5-slojnim non-stick premazom, ki omogoča kuhanje kot na vročem kamnu, so ti izdelki idealni za vse vrste kuhališč, vključno z indukcijskimi. Brez PFOA in z ekološko proizvodnjo, je ta serija zasnovana za zdravo kuhanje. Steklen pokrov s tesnim prileganjem in izparilnikom ter zaščitna obroba iz nerjavnega jekla dodatno povečujeta funkcionalnost in trajnost.

 • Napreden 5-slojni non-stick premaz

 • Kuhanje z učinkom vročega kamna

 • Primerno za vse vrste kuhališč, vključno z indukcijo

 • Ekološka izdelava brez PFOA

 • Steklen pokrov z izparilnikom in zaščitna obroba iz nerjavnega jekla

ZAČNITE KUHATI ZDRAVO IN OKOLJU PRIJAZNO

Preobrazite svoje kuharske navade z našo novo linijo kuharskih pripomočkov. Odkrijte lahkotnost in užitek v pripravi zdravih obrokov z naprednim non-stick premazom in okolju prijaznim pristopom. Vaša kuhinja bo postala prostor inovativnosti in trajnosti.

Tehnične informacije

Material:
vliti aluminij s 5 slojnim notranjim premazom

Premer:
24 cm

Volumen:
5 L

Barva:
naravna

Navodila in vzdrževanje

Pred prvo uporabo sperite z vodo. Kuhajte pri zmerni temperaturi. Ne pregrevajte prazno posodo. Pred pomivanjem pustite, da se posoda ohladi. Uporabite plastične, silikonske ali lesene pripomočke. Nikoli ne uporabljajte čistil ali abrazivnih izdelkov, ki bi lahko poškodovali posodo.

Dostava in plačilne metode

 

Brezplačna dostava nad 80€
Pri nakupu nad 80€ vam dostavo častimo mi, ne glede na težo ali velikost paketa oz. paketov.

Predvideni rok dostave
Predvideni rok dostave paketov je 2 do 3 dni od potrditve naročila, odvisno od naslova za dostavo, ki ga je vnesel kupec. Družba skupaj s partnerji za dostavo sicer izdelke dostavlja vse dni v tednu, razen ob nedeljah in praznikih.

Cene dostave
Cena dostave za standarne pakete znaša 3,99€. Cena dostave je navedena ob posamezni metodi dostave na zadevnem koraku zaključka nakupa, pri čemer se ob izbiri posamezne metode, pripadajoča cena dostave prišteje k končni ceni nakupa. Cena dostave je vselej navedena na zadnjem koraku zaključka nakupa.

Cene dostave paketov, ki presegajo težnostno stopnjo standardne poštnine se obračunajo po spodnjem ceniku, razen v primerih, kadar skupni znesek celotnega naročila dosega oziroma presega znesek 80€, pri čemer je v takšnih primerih poštnina brezplačna.

Dostava poteka preko dostavnih služb DSV Transport d.o.o. in GLS d.o.o. in sicer glede na poštni razred, ki se ga določi po teži izdelka.

Cenik (zneski so navedeni z DDV):

Dostavna služba GLS
Do 2 KG = 3,99 € (standard)
Do 5 KG = 5,27 €
Do 10 KG = 6,82 €
Do 15 KG = 7,10 €
Do 20 KG = 8,50 €
Do 30 KG = 9,58 €
Do 40 KG = 10,65 €

Dostavna služba DSV
Do 60 KG = 9,76 €
Do 80 KG = 14,64 €
Do 100 KG = 18,91 €
Do 140 KG = 25,01 €

Podrobnejše informacije najdete v naših pogojih poslovanja spletne trgovine.

 

Garancija in vračila

 

Garancija zadovoljstva
Pri Ariessi stojimo za kakovostjo naših izdelkov, zato omogočamo brezskrben nakup z možnostjo vračila v 14 dneh, v kolikor kupec z izdelkom ni zadovoljen.

Garancija za brezhibno delovanje izdelkov
Z garancijo se družba oziroma proizvajalec zaveže kot garant, da bo potrošniku brezplačno popravila ali zamenjala blago, vrnila del ali vso kupnino, kadar blago ne bo izpolnjevalo specifikacij ali imelo lastnosti, navedenih v garancijskem listu ali ustreznem oglaševalskem sporočilu, ki je bil kupcu na voljo ob nakupu.

Podrobnejše informacije najdete v naših pogojih poslovanja spletne trgovine.

Mnenja kupcev

 1. Bojana

  tukaj sem kupila že ogromno stvari za kuhanje in vedno se z veseljem znova vračam. Dostava je hitra in izdelki so res izjemne kakovosti 👌

 2. Slavica

  Že od nekdaj sem navdušena nad vašo posodo in ostalim. Ful vesela da imate zdaj tudi spletno trgovino 🤩 Tale pribor kupljen pred leti je še vedno sijoč kot prvi dan in brez odrgnin. Produkti so 5 od 5 vse pohvale. LP, Slavica

 3. Matic

  Od ariesse imamo vso posodo in pribor za kuhinjo. po skoraj dveh letih uporabe so vsi izdelki še vedno kot novi in odlično služijo namenu

 4. Mateja

  imamo vaše lonce, ponve in emajlirane šalčke tiste z dobrodelne akcije kjer otroci narisali vzorce ki so na šalčkah. vsi izdelki so izjemni 🙌

 5. Nives

  s tole vašo posodo je pravo veselje kuhat, uporabljam jo skoraj vsak dan. zelo zadovoljna 👍

Podobni izdelki