Kuhinjska posoda 10/1 inox Gourmet line

Kuhinjska posoda 10/1 inox Gourmet line

ocena uporabnikov

Kuhinjski komplet iz linije Gourmet je popolna izbira za vsestransko kuhanje. Izdelan iz visokokakovostnega nerjavečega jekla, ta komplet obsega vse od ponve za ocvrtke do različnih kozic za juhe, omake in druge jedi. Z elegantnim dizajnom in udobnimi ročaji je ta posoda idealna za vsako sodobno kuhinjo.

109,98

Na zalogi

Čas dostave 2-3 delovne dni

Secure Checkout IconsSecure Checkout Icons

KUHINJSKI KOMPLET ZA VSESTRANSKO KUHANJE

Linija Gourmet predstavlja idealen kuhinjski komplet, ki vam omogoča enostavno pripravo široke palete jedi. Vključuje raznoliko ponudbo posode, od ponve za ocvrtke do različnih kozic, ki so popolne za kuhanje juh, omak in drugih specialitet.

VRHUNSKA KVALITETA IN SODOBEN DIZAJN

Posoda iz te linije je izdelana iz visokokakovostnega nerjavečega jekla, kar zagotavlja dolgotrajno uporabo in odlično toplotno prevodnost. Eleganten in sodoben dizajn posode se bo odlično podal v vsako kuhinjo, udobni ročaji in praktični pokrovi pa bodo poskrbeli za ohranjanje okusov in toplote vaših jedi.

 

 • Izdelano iz visokokakovostnega nerjavečega jekla

 • Vsestranski komplet za različne načine kuhanja

 • Eleganten in sodoben dizajn

 • Udobje z ergonomsko zasnovanimi ročaji

 • Primerno za vse vrste kuhališč, vključno z indukcijo

KUHINJSKA ELEGANCA ZA VSAK DAN

Odkrijte čar kuhanja z linijo Gourmet – kuhinjskim kompletom, ki združuje eleganco, funkcionalnost in kvaliteto. Ne glede na to, ali ste ljubitelj preprostih jedi ali eksperimentirate z zahtevnejšimi recepti, bo ta komplet zadovoljil vse vaše potrebe in dodal piko na i videzu vaše kuhinje. Uživajte v ustvarjanju okusnih obrokov z lahkoto in stilom.

Tehnične informacije


Material:
nerjaveče jeklo

Komponente:
ponev s pokrovom 24 cm;
kozica z ročajem in pokrovom 16 cm 1,9 l;
kozica s pokrovom 18 cm 2,6 l;
kozica s pokrovom 20 cm 3,6 l;
kozica s pokrovom 24 cm 6,1 l

Nasveti za uporabo:
Posoda je primerna za vsa kuhališča, tudi za indukcijo.

Dostava in plačilne metode

 

Brezplačna dostava nad 80€
Pri nakupu nad 80€ vam dostavo častimo mi, ne glede na težo ali velikost paketa oz. paketov.

Predvideni rok dostave
Predvideni rok dostave paketov je 2 do 3 dni od potrditve naročila, odvisno od naslova za dostavo, ki ga je vnesel kupec. Družba skupaj s partnerji za dostavo sicer izdelke dostavlja vse dni v tednu, razen ob nedeljah in praznikih.

Cene dostave
Cena dostave za standarne pakete znaša 3,99€. Cena dostave je navedena ob posamezni metodi dostave na zadevnem koraku zaključka nakupa, pri čemer se ob izbiri posamezne metode, pripadajoča cena dostave prišteje k končni ceni nakupa. Cena dostave je vselej navedena na zadnjem koraku zaključka nakupa.

Cene dostave paketov, ki presegajo težnostno stopnjo standardne poštnine se obračunajo po spodnjem ceniku, razen v primerih, kadar skupni znesek celotnega naročila dosega oziroma presega znesek 80€, pri čemer je v takšnih primerih poštnina brezplačna.

Dostava poteka preko dostavnih služb DSV Transport d.o.o. in GLS d.o.o. in sicer glede na poštni razred, ki se ga določi po teži izdelka.

Cenik (zneski so navedeni z DDV):

Dostavna služba GLS
Do 2 KG = 3,99 € (standard)
Do 5 KG = 5,27 €
Do 10 KG = 6,82 €
Do 15 KG = 7,10 €
Do 20 KG = 8,50 €
Do 30 KG = 9,58 €
Do 40 KG = 10,65 €

Dostavna služba DSV
Do 60 KG = 9,76 €
Do 80 KG = 14,64 €
Do 100 KG = 18,91 €
Do 140 KG = 25,01 €

Podrobnejše informacije najdete v naših pogojih poslovanja spletne trgovine.

 

Garancija in vračila

 

Garancija zadovoljstva
Pri Ariessi stojimo za kakovostjo naših izdelkov, zato omogočamo brezskrben nakup z možnostjo vračila v 14 dneh, v kolikor kupec z izdelkom ni zadovoljen.

Garancija za brezhibno delovanje izdelkov
Z garancijo se družba oziroma proizvajalec zaveže kot garant, da bo potrošniku brezplačno popravila ali zamenjala blago, vrnila del ali vso kupnino, kadar blago ne bo izpolnjevalo specifikacij ali imelo lastnosti, navedenih v garancijskem listu ali ustreznem oglaševalskem sporočilu, ki je bil kupcu na voljo ob nakupu.

Podrobnejše informacije najdete v naših pogojih poslovanja spletne trgovine.

Mnenja kupcev

 1. Mateja

  imamo vaše lonce, ponve in emajlirane šalčke tiste z dobrodelne akcije kjer otroci narisali vzorce ki so na šalčkah. vsi izdelki so izjemni ?

 2. Matic

  Od ariesse imamo vso posodo in pribor za kuhinjo. po skoraj dveh letih uporabe so vsi izdelki še vedno kot novi in odlično služijo namenu

 3. Slavica

  Že od nekdaj sem navdušena nad vašo posodo in ostalim. Ful vesela da imate zdaj tudi spletno trgovino ? Tale pribor kupljen pred leti je še vedno sijoč kot prvi dan in brez odrgnin. Produkti so 5 od 5 vse pohvale. LP, Slavica

 4. Nives

  s tole vašo posodo je pravo veselje kuhat, uporabljam jo skoraj vsak dan. zelo zadovoljna ?

 5. Bojana

  tukaj sem kupila že ogromno stvari za kuhanje in vedno se z veseljem znova vračam. Dostava je hitra in izdelki so res izjemne kakovosti ?

Podobni izdelki