Nož kuhinjski 160, Vier sterne

Nož kuhinjski 160, Vier sterne

ocena uporabnikov

Kuhinjski nož Zwilling Four Star z 16 cm dolgim rezilom je idealen za vsakodnevne kuhinjske opravke. Njegovo v ledu utrjeno rezilo Friodur zagotavlja izjemno ostrino in vzdržljivost, medtem ko ergonomski ročaj s podporo zadaj nudi udoben in varen oprijem, primeren za različne kuharske naloge.

59,99

Ni na zalogi

VEČNAMENSKOST IN VZDRŽLJIVOST

Kuhinjski nož Zwilling Four Star je zanesljiv pomočnik v vsaki kuhinji, zasnovan za raznolike naloge. Njegovo 16 cm dolgo rezilo, utrjeno v ledu, ohranja ostrino tudi ob intenzivni uporabi. Ta nož je kot nalašč za rezanje, sekljanje in pripravo različnih sestavin, od zelenjave do mesa.

ERGONOMSKI DIZAJN ZA UDOBJE IN PRECIZNOST

Ergonomski ročaj noža omogoča udoben in varen oprijem, kar zmanjšuje utrujenost roke med daljšim kuhanjem. Njegova oblika zagotavlja natančen nadzor in omogoča lažje opravljanje natančnih kuharskih tehnik, kar je ključno za vsakega kuharskega entuziasta.

 • Vzdržljiva in dolgotrajno ostra rezila

 • Idealno za raznolike kuharske naloge

 • Ergonomski ročaj za udobje in nadzor

 • Visokokakovostna izdelava za dolgotrajno uporabo

 • Nemška kakovost in zanesljivost

ZAČINITE SVOJE KUHARSKE VEŠČINE S KUHINJSKIM NOŽEM ZWILLING

Odkrijte veselje do kuhanja s kuhinjskim nožem Zwilling Four Star. Njegova izjemna ostrina in ergonomski ročaj vam bosta omogočila, da z lahkoto pripravite najbolj zahtevne jedi. Bodite kreativni v kuhinji in uživajte v vsakem rezu z nožem, ki združuje tradicijo in inovativnost!

Tehnične informacije

Dolžina rezila: 16 cm

Dostava in plačilne metode

 

Brezplačna dostava nad 80€
Pri nakupu nad 80€ vam dostavo častimo mi, ne glede na težo ali velikost paketa oz. paketov.

Predvideni rok dostave
Predvideni rok dostave paketov je 2 do 3 dni od potrditve naročila, odvisno od naslova za dostavo, ki ga je vnesel kupec. Družba skupaj s partnerji za dostavo sicer izdelke dostavlja vse dni v tednu, razen ob nedeljah in praznikih.

Cene dostave
Cena dostave za standarne pakete znaša 3,99€. Cena dostave je navedena ob posamezni metodi dostave na zadevnem koraku zaključka nakupa, pri čemer se ob izbiri posamezne metode, pripadajoča cena dostave prišteje k končni ceni nakupa. Cena dostave je vselej navedena na zadnjem koraku zaključka nakupa.

Cene dostave paketov, ki presegajo težnostno stopnjo standardne poštnine se obračunajo po spodnjem ceniku, razen v primerih, kadar skupni znesek celotnega naročila dosega oziroma presega znesek 80€, pri čemer je v takšnih primerih poštnina brezplačna.

Dostava poteka preko dostavnih služb DSV Transport d.o.o. in GLS d.o.o. in sicer glede na poštni razred, ki se ga določi po teži izdelka.

Cenik (zneski so navedeni z DDV):

Dostavna služba GLS
Do 2 KG = 3,99 € (standard)
Do 5 KG = 5,27 €
Do 10 KG = 6,82 €
Do 15 KG = 7,10 €
Do 20 KG = 8,50 €
Do 30 KG = 9,58 €
Do 40 KG = 10,65 €

Dostavna služba DSV
Do 60 KG = 9,76 €
Do 80 KG = 14,64 €
Do 100 KG = 18,91 €
Do 140 KG = 25,01 €

Podrobnejše informacije najdete v naših pogojih poslovanja spletne trgovine.

 

Garancija in vračila

 

Garancija zadovoljstva
Pri Ariessi stojimo za kakovostjo naših izdelkov, zato omogočamo brezskrben nakup z možnostjo vračila v 14 dneh, v kolikor kupec z izdelkom ni zadovoljen.

Garancija za brezhibno delovanje izdelkov
Z garancijo se družba oziroma proizvajalec zaveže kot garant, da bo potrošniku brezplačno popravila ali zamenjala blago, vrnila del ali vso kupnino, kadar blago ne bo izpolnjevalo specifikacij ali imelo lastnosti, navedenih v garancijskem listu ali ustreznem oglaševalskem sporočilu, ki je bil kupcu na voljo ob nakupu.

Podrobnejše informacije najdete v naših pogojih poslovanja spletne trgovine.

Mnenja kupcev

 1. Nives

  s tole vašo posodo je pravo veselje kuhat, uporabljam jo skoraj vsak dan. zelo zadovoljna 👍

 2. Bojana

  tukaj sem kupila že ogromno stvari za kuhanje in vedno se z veseljem znova vračam. Dostava je hitra in izdelki so res izjemne kakovosti 👌

 3. Slavica

  Že od nekdaj sem navdušena nad vašo posodo in ostalim. Ful vesela da imate zdaj tudi spletno trgovino 🤩 Tale pribor kupljen pred leti je še vedno sijoč kot prvi dan in brez odrgnin. Produkti so 5 od 5 vse pohvale. LP, Slavica

 4. Mateja

  imamo vaše lonce, ponve in emajlirane šalčke tiste z dobrodelne akcije kjer otroci narisali vzorce ki so na šalčkah. vsi izdelki so izjemni 🙌

 5. Matic

  Od ariesse imamo vso posodo in pribor za kuhinjo. po skoraj dveh letih uporabe so vsi izdelki še vedno kot novi in odlično služijo namenu

Podobni izdelki