Nož Santoku

ocena uporabnikov

Nož Santoku Trebonn je idealen dodatek za vsako kuhinjo, saj združuje lahkotnost, kakovost in funkcionalnost. Izdelan iz visokokakovostnega japonskega nerjavnega jekla, zagotavlja dolgotrajno ostrino, medtem ko nedrseč ročaj omogoča varno in natančno uporabo. Njegov eleganten dizajn v koralno rdeči barvi je privlačen in praktičen.

28,99

Na zalogi

Čas dostave 2-3 delovne dni

Secure Checkout IconsSecure Checkout Icons

JAPONSKA KAKOVOST IN ELEGANTEN DIZAJN

Nož Santoku Trebonn je izjemen primer vrhunske japonske kakovosti. Njegovo rezilo iz visokokakovostnega nerjavnega jekla zagotavlja izjemno ostrino in dolgotrajno uporabo. Ta nož je idealen za natančno rezanje, sekljanje in sesekljanje, kar je ključno pri pripravi azijskih in sodobnih jedi.

UDOBJE IN VARNOST PRI UPORABI

Ergonomsko oblikovan ročaj noža omogoča udoben in varen oprijem, kar zmanjšuje utrujenost rok in povečuje natančnost rezanja. Njegov nedrseč dizajn zagotavlja dodatno varnost, medtem ko koralno rdeča barva doda estetski pridih vaši kuhinjski opremi.

 • Izjemna ostrina japonskega nerjavnega jekla

 • Lahkotnost in vsestranska uporaba

 • Nedrseč ergonomski ročaj

 • Eleganten dizajn v koralno rdeči barvi

 • Idealno za pripravo azijskih in sodobnih jedi

PRINESITE VZHODNO MODROST V VAŠO KUHINJO

Odkrijte lepoto in učinkovitost vzhodne kuhinje z nožem Santoku Trebonn. Ta nož ni samo orodje, ampak tudi izraz umetnosti in tradicije. Z njegovo pomočjo boste z lahkoto pripravljali raznolike jedi, od sušija do sodobnih kreacij, in vnesli pridih vzhodnega šarma v vašo kuhinjo.

Tehnične informacije

Material:
nerjaveče jeklo, silikon

Teža:
123 g

Dimenzije:
29 x 4,5 x 1,4 cm

Barva:
koralno rdeča

Dostava in plačilne metode

 

Brezplačna dostava nad 80€
Pri nakupu nad 80€ vam dostavo častimo mi, ne glede na težo ali velikost paketa oz. paketov.

Predvideni rok dostave
Predvideni rok dostave paketov je 2 do 3 dni od potrditve naročila, odvisno od naslova za dostavo, ki ga je vnesel kupec. Družba skupaj s partnerji za dostavo sicer izdelke dostavlja vse dni v tednu, razen ob nedeljah in praznikih.

Cene dostave
Cena dostave za standarne pakete znaša 3,99€. Cena dostave je navedena ob posamezni metodi dostave na zadevnem koraku zaključka nakupa, pri čemer se ob izbiri posamezne metode, pripadajoča cena dostave prišteje k končni ceni nakupa. Cena dostave je vselej navedena na zadnjem koraku zaključka nakupa.

Cene dostave paketov, ki presegajo težnostno stopnjo standardne poštnine se obračunajo po spodnjem ceniku, razen v primerih, kadar skupni znesek celotnega naročila dosega oziroma presega znesek 80€, pri čemer je v takšnih primerih poštnina brezplačna.

Dostava poteka preko dostavnih služb DSV Transport d.o.o. in GLS d.o.o. in sicer glede na poštni razred, ki se ga določi po teži izdelka.

Cenik (zneski so navedeni z DDV):

Dostavna služba GLS
Do 2 KG = 3,99 € (standard)
Do 5 KG = 5,27 €
Do 10 KG = 6,82 €
Do 15 KG = 7,10 €
Do 20 KG = 8,50 €
Do 30 KG = 9,58 €
Do 40 KG = 10,65 €

Dostavna služba DSV
Do 60 KG = 9,76 €
Do 80 KG = 14,64 €
Do 100 KG = 18,91 €
Do 140 KG = 25,01 €

Podrobnejše informacije najdete v naših pogojih poslovanja spletne trgovine.

 

Garancija in vračila

 

Garancija zadovoljstva
Pri Ariessi stojimo za kakovostjo naših izdelkov, zato omogočamo brezskrben nakup z možnostjo vračila v 14 dneh, v kolikor kupec z izdelkom ni zadovoljen.

Garancija za brezhibno delovanje izdelkov
Z garancijo se družba oziroma proizvajalec zaveže kot garant, da bo potrošniku brezplačno popravila ali zamenjala blago, vrnila del ali vso kupnino, kadar blago ne bo izpolnjevalo specifikacij ali imelo lastnosti, navedenih v garancijskem listu ali ustreznem oglaševalskem sporočilu, ki je bil kupcu na voljo ob nakupu.

Podrobnejše informacije najdete v naših pogojih poslovanja spletne trgovine.

Mnenja kupcev

 1. D. P.

  ta firma ma pa res dobre kvalitetne izdelke priporočam

 2. Rok

  Super reže priporočam nakup noža ker je kvalitetno narejen

 3. tjaša

  moj najljubši nož kar jih imam, super reže! pa še magneten je ga lahko dam na magnetno držalo

 4. Stanka

  Super je nisem pričakovala tako dobre kvalitete

 5. Mateja

  imamo vaše lonce, ponve in emajlirane šalčke tiste z dobrodelne akcije kjer otroci narisali vzorce ki so na šalčkah. vsi izdelki so izjemni ?

Podobni izdelki