Nož šefov 200, Vier Sterne

Nož šefov 200, Vier Sterne

ocena uporabnikov

Šefov nož Zwilling Four Star z dolžino rezila 20 cm je ključni element vsake kuhinje. Njegovo rezilo, utrjeno v ledu, zagotavlja dolgotrajno ostrino, medtem ko ergonomski ročaj nudi popoln nadzor in udobno uporabo. Ta nož je idealen za različne vrste rezanja, od manjših sestavin do večjih kosov hrane.

88,49

Ni na zalogi

VEČNAMENSKOST IN PROFESIONALNA OSTRINA

Šefov nož Zwilling Four Star je prava izbira za vsakogar, ki ceni večnamenskost in profesionalno ostrino v kuhinji. Z 20 cm dolgim rezilom, ki je bilo utrjeno v ledu, zagotavlja odlično zmogljivost in vzdržljivost. Ta nož je idealen za vsakodnevno uporabo, od rezanja zelenjave do obdelave mesa.

UDOBJE IN VARNOST PRI UPORABI

Ergonomski ročaj noža je oblikovan tako, da zagotavlja maksimalno udobje in nadzor med uporabo. Ta dizajn zmanjšuje utrujenost pri dolgotrajni uporabi in omogoča natančno rezanje. Ne glede na vašo kuharsko spretnost, bo ta nož postal vaš zanesljiv pomočnik v kuhinji.

 • Dolgotrajna ostrina in trpežnost rezila

 • Idealno za univerzalno uporabo v kuhinji

 • Ergonomski ročaj za udoben in varen oprijem

 • Visokokakovostna izdelava za dolgotrajno uporabo

 • Primerno za vsakodnevno kuhanje in profesionalne kuharje

USTVARJAJTE KOT PROFESIONALCI S ŠEFOVIM NOŽEM ZWILLING

Vsak velik kuhar ve, da je dober nož ključ do uspeha v kuhinji. Z Šefovim nožem Zwilling Four Star boste krojili, rezali in pripravljali hrano z neverjetno lahkoto in natančnostjo. Njegova profesionalna ostrina in udoben ročaj vam bosta pomagala pri ustvarjanju nepozabnih jedi, ki bodo navdušile vse vaše goste!

Tehnične informacije

Dolžina rezila: 20 cm

Dostava in plačilne metode

 

Brezplačna dostava nad 80€
Pri nakupu nad 80€ vam dostavo častimo mi, ne glede na težo ali velikost paketa oz. paketov.

Predvideni rok dostave
Predvideni rok dostave paketov je 2 do 3 dni od potrditve naročila, odvisno od naslova za dostavo, ki ga je vnesel kupec. Družba skupaj s partnerji za dostavo sicer izdelke dostavlja vse dni v tednu, razen ob nedeljah in praznikih.

Cene dostave
Cena dostave za standarne pakete znaša 3,99€. Cena dostave je navedena ob posamezni metodi dostave na zadevnem koraku zaključka nakupa, pri čemer se ob izbiri posamezne metode, pripadajoča cena dostave prišteje k končni ceni nakupa. Cena dostave je vselej navedena na zadnjem koraku zaključka nakupa.

Cene dostave paketov, ki presegajo težnostno stopnjo standardne poštnine se obračunajo po spodnjem ceniku, razen v primerih, kadar skupni znesek celotnega naročila dosega oziroma presega znesek 80€, pri čemer je v takšnih primerih poštnina brezplačna.

Dostava poteka preko dostavnih služb DSV Transport d.o.o. in GLS d.o.o. in sicer glede na poštni razred, ki se ga določi po teži izdelka.

Cenik (zneski so navedeni z DDV):

Dostavna služba GLS
Do 2 KG = 3,99 € (standard)
Do 5 KG = 5,27 €
Do 10 KG = 6,82 €
Do 15 KG = 7,10 €
Do 20 KG = 8,50 €
Do 30 KG = 9,58 €
Do 40 KG = 10,65 €

Dostavna služba DSV
Do 60 KG = 9,76 €
Do 80 KG = 14,64 €
Do 100 KG = 18,91 €
Do 140 KG = 25,01 €

Podrobnejše informacije najdete v naših pogojih poslovanja spletne trgovine.

 

Garancija in vračila

 

Garancija zadovoljstva
Pri Ariessi stojimo za kakovostjo naših izdelkov, zato omogočamo brezskrben nakup z možnostjo vračila v 14 dneh, v kolikor kupec z izdelkom ni zadovoljen.

Garancija za brezhibno delovanje izdelkov
Z garancijo se družba oziroma proizvajalec zaveže kot garant, da bo potrošniku brezplačno popravila ali zamenjala blago, vrnila del ali vso kupnino, kadar blago ne bo izpolnjevalo specifikacij ali imelo lastnosti, navedenih v garancijskem listu ali ustreznem oglaševalskem sporočilu, ki je bil kupcu na voljo ob nakupu.

Podrobnejše informacije najdete v naših pogojih poslovanja spletne trgovine.

Mnenja kupcev

 1. Slavica

  Že od nekdaj sem navdušena nad vašo posodo in ostalim. Ful vesela da imate zdaj tudi spletno trgovino 🤩 Tale pribor kupljen pred leti je še vedno sijoč kot prvi dan in brez odrgnin. Produkti so 5 od 5 vse pohvale. LP, Slavica

 2. Mateja

  imamo vaše lonce, ponve in emajlirane šalčke tiste z dobrodelne akcije kjer otroci narisali vzorce ki so na šalčkah. vsi izdelki so izjemni 🙌

 3. Nives

  s tole vašo posodo je pravo veselje kuhat, uporabljam jo skoraj vsak dan. zelo zadovoljna 👍

 4. Bojana

  tukaj sem kupila že ogromno stvari za kuhanje in vedno se z veseljem znova vračam. Dostava je hitra in izdelki so res izjemne kakovosti 👌

 5. Matic

  Od ariesse imamo vso posodo in pribor za kuhinjo. po skoraj dveh letih uporabe so vsi izdelki še vedno kot novi in odlično služijo namenu

Podobni izdelki