Nož za filiranje 180, Vier Sterne

Nož za filiranje 180, Vier Sterne

ocena uporabnikov

Nož za filiranje Zwilling Four Star z dolžino rezila 18 cm je idealen za precizno delo v kuhinji. Njegovo v ledu utrjeno rezilo Friodur zagotavlja dolgotrajno ostrino, medtem ko ergonomski ročaj s podporo omogoča udobno in dolgotrajno uporabo. Ta nož je odlična izbira za natančno rezanje manjših sestavin.

62,99

Ni na zalogi

PRECIZNOST IN DOLGOTRAJNA OSTRINA

Nož za filiranje Zwilling Four Star je zasnovan za najbolj natančna kuharska opravila. Z 18 cm dolgim rezilom, ki je v ledu utrjeno, zagotavlja izjemno ostrino in vzdržljivost. Ta nož je nepogrešljiv pripomoček za filiranje mesa, rib in natančno obdelavo manjših sestavin.

ERGONOMSKI DIZAJN ZA UDOBJE IN VARNOST

Ergonomski ročaj noža je zasnovan za dolgotrajno uporabo brez utrujenosti. Njegova oblika zagotavlja varno držanje in natančen nadzor pri rezanju. V kombinaciji z vrhunsko ostrino rezila je ta nož idealen za vsakega kuharskega navdušenca.

 • Dolgotrajno ostra in vzdržljiva rezila

 • Idealno za natančno filiranje in obdelavo manjših sestavin

 • Ergonomski ročaj za udobno in varno uporabo

 • Visokokakovostna izdelava za profesionalno uporabo

 • Izdelano v Nemčiji z zagotovljeno kakovostjo

RAZŠIRITE SVOJE KUHARSKE SPRETNOSTI Z NOŽEM ZA FILIRANJE

Odkrijte, kako lahko z nožem za filiranje Zwilling Four Star vaše kuharske spretnosti dosežejo novo raven! Ta nož vam omogoča, da z lahkoto režete in obdelujete najbolj občutljive sestavine, medtem ko vam njegov ergonomski ročaj zagotavlja udobje in kontrolo. Vnesite v vašo kuhinjo dotik profesionalnosti in preciznosti!

Tehnične informacije

Dolžina rezila: 18 cm

Dostava in plačilne metode

 

Brezplačna dostava nad 80€
Pri nakupu nad 80€ vam dostavo častimo mi, ne glede na težo ali velikost paketa oz. paketov.

Predvideni rok dostave
Predvideni rok dostave paketov je 2 do 3 dni od potrditve naročila, odvisno od naslova za dostavo, ki ga je vnesel kupec. Družba skupaj s partnerji za dostavo sicer izdelke dostavlja vse dni v tednu, razen ob nedeljah in praznikih.

Cene dostave
Cena dostave za standarne pakete znaša 3,99€. Cena dostave je navedena ob posamezni metodi dostave na zadevnem koraku zaključka nakupa, pri čemer se ob izbiri posamezne metode, pripadajoča cena dostave prišteje k končni ceni nakupa. Cena dostave je vselej navedena na zadnjem koraku zaključka nakupa.

Cene dostave paketov, ki presegajo težnostno stopnjo standardne poštnine se obračunajo po spodnjem ceniku, razen v primerih, kadar skupni znesek celotnega naročila dosega oziroma presega znesek 80€, pri čemer je v takšnih primerih poštnina brezplačna.

Dostava poteka preko dostavnih služb DSV Transport d.o.o. in GLS d.o.o. in sicer glede na poštni razred, ki se ga določi po teži izdelka.

Cenik (zneski so navedeni z DDV):

Dostavna služba GLS
Do 2 KG = 3,99 € (standard)
Do 5 KG = 5,27 €
Do 10 KG = 6,82 €
Do 15 KG = 7,10 €
Do 20 KG = 8,50 €
Do 30 KG = 9,58 €
Do 40 KG = 10,65 €

Dostavna služba DSV
Do 60 KG = 9,76 €
Do 80 KG = 14,64 €
Do 100 KG = 18,91 €
Do 140 KG = 25,01 €

Podrobnejše informacije najdete v naših pogojih poslovanja spletne trgovine.

 

Garancija in vračila

 

Garancija zadovoljstva
Pri Ariessi stojimo za kakovostjo naših izdelkov, zato omogočamo brezskrben nakup z možnostjo vračila v 14 dneh, v kolikor kupec z izdelkom ni zadovoljen.

Garancija za brezhibno delovanje izdelkov
Z garancijo se družba oziroma proizvajalec zaveže kot garant, da bo potrošniku brezplačno popravila ali zamenjala blago, vrnila del ali vso kupnino, kadar blago ne bo izpolnjevalo specifikacij ali imelo lastnosti, navedenih v garancijskem listu ali ustreznem oglaševalskem sporočilu, ki je bil kupcu na voljo ob nakupu.

Podrobnejše informacije najdete v naših pogojih poslovanja spletne trgovine.

Mnenja kupcev

 1. Mateja

  imamo vaše lonce, ponve in emajlirane šalčke tiste z dobrodelne akcije kjer otroci narisali vzorce ki so na šalčkah. vsi izdelki so izjemni 🙌

 2. Nives

  s tole vašo posodo je pravo veselje kuhat, uporabljam jo skoraj vsak dan. zelo zadovoljna 👍

 3. Bojana

  tukaj sem kupila že ogromno stvari za kuhanje in vedno se z veseljem znova vračam. Dostava je hitra in izdelki so res izjemne kakovosti 👌

 4. Slavica

  Že od nekdaj sem navdušena nad vašo posodo in ostalim. Ful vesela da imate zdaj tudi spletno trgovino 🤩 Tale pribor kupljen pred leti je še vedno sijoč kot prvi dan in brez odrgnin. Produkti so 5 od 5 vse pohvale. LP, Slavica

 5. Matic

  Od ariesse imamo vso posodo in pribor za kuhinjo. po skoraj dveh letih uporabe so vsi izdelki še vedno kot novi in odlično služijo namenu

Podobni izdelki