Nož za kruh

ocena uporabnikov

Nož za kruh Trebonn, izdelan iz vrhunskega japonskega nerjavnega jekla, združuje lahkotnost in dolgotrajno ostrino. S svojim varnim, nedrsečim ročajem in elegantnim dizajnom se odlično poda v vsako kuhinjo.

27,79

Na zalogi

Čas dostave 2-3 delovne dni

Secure Checkout IconsSecure Checkout Icons

VRHUNSKA IZBIRA ZA VSAK DOM

Nož za kruh Trebonn je nepogrešljiv pripomoček v vsaki sodobni kuhinji. Izdelan iz visokokakovostnega japonskega nerjavečega jekla, zagotavlja dolgotrajno ostrino in neprimerljivo učinkovitost rezanja. Njegova rdeča barva in prefinjen dizajn dopolnjujeta videz vsake kuhinje.

UDOBJE IN VARNOST PRI REZANJU

Ergonomski silikonski ročaj zagotavlja varen in nedrseč oprijem, kar omogoča enostavno in natančno rezanje. Lahek in uravnotežen dizajn noža omogoča, da je uporaba prijetna in nezahtevna, tudi pri dolgotrajnejšem delu v kuhinji.

 • Vrhunsko japonsko nerjaveče jeklo

 • Dolgotrajna ostrina rezila

 • Varen in nedrseč ročaj

 • Eleganten in preprost dizajn

 • Idealno za rezanje kruha in drugih pekovskih izdelkov

POPOLN REZ ZA VAŠE PEKOVSKE UŽITKE

Z nožem za kruh Trebonn bodo jutra z domačim kruhom še slajša. Njegova ostrina in eleganca vam bosta omogočili, da brez truda narežete popolne rezine. Uživajte v harmoniji okusov in estetike, ki jo prinaša ta izjemen nož v vaš dom!

Tehnične informacije

Material:
nerjaveče jeklo, silikon

Teža:
123 g

Dimenzije:
32 x 3,5 x 1,4 cm

Barva:
rdeča

Dostava in plačilne metode

 

Brezplačna dostava nad 80€
Pri nakupu nad 80€ vam dostavo častimo mi, ne glede na težo ali velikost paketa oz. paketov.

Predvideni rok dostave
Predvideni rok dostave paketov je 2 do 3 dni od potrditve naročila, odvisno od naslova za dostavo, ki ga je vnesel kupec. Družba skupaj s partnerji za dostavo sicer izdelke dostavlja vse dni v tednu, razen ob nedeljah in praznikih.

Cene dostave
Cena dostave za standarne pakete znaša 3,99€. Cena dostave je navedena ob posamezni metodi dostave na zadevnem koraku zaključka nakupa, pri čemer se ob izbiri posamezne metode, pripadajoča cena dostave prišteje k končni ceni nakupa. Cena dostave je vselej navedena na zadnjem koraku zaključka nakupa.

Cene dostave paketov, ki presegajo težnostno stopnjo standardne poštnine se obračunajo po spodnjem ceniku, razen v primerih, kadar skupni znesek celotnega naročila dosega oziroma presega znesek 80€, pri čemer je v takšnih primerih poštnina brezplačna.

Dostava poteka preko dostavnih služb DSV Transport d.o.o. in GLS d.o.o. in sicer glede na poštni razred, ki se ga določi po teži izdelka.

Cenik (zneski so navedeni z DDV):

Dostavna služba GLS
Do 2 KG = 3,99 € (standard)
Do 5 KG = 5,27 €
Do 10 KG = 6,82 €
Do 15 KG = 7,10 €
Do 20 KG = 8,50 €
Do 30 KG = 9,58 €
Do 40 KG = 10,65 €

Dostavna služba DSV
Do 60 KG = 9,76 €
Do 80 KG = 14,64 €
Do 100 KG = 18,91 €
Do 140 KG = 25,01 €

Podrobnejše informacije najdete v naših pogojih poslovanja spletne trgovine.

 

Garancija in vračila

 

Garancija zadovoljstva
Pri Ariessi stojimo za kakovostjo naših izdelkov, zato omogočamo brezskrben nakup z možnostjo vračila v 14 dneh, v kolikor kupec z izdelkom ni zadovoljen.

Garancija za brezhibno delovanje izdelkov
Z garancijo se družba oziroma proizvajalec zaveže kot garant, da bo potrošniku brezplačno popravila ali zamenjala blago, vrnila del ali vso kupnino, kadar blago ne bo izpolnjevalo specifikacij ali imelo lastnosti, navedenih v garancijskem listu ali ustreznem oglaševalskem sporočilu, ki je bil kupcu na voljo ob nakupu.

Podrobnejše informacije najdete v naših pogojih poslovanja spletne trgovine.

Mnenja kupcev

 1. Bojana

  Cena je več kot odlična za to kvaliteto

 2. Branko

  Zelo velik in oster, fajn reže.

 3. p.a.

  ful fajn reže kruh ampak ni primeren za karkoli drugega

 4. Gorazd

  končno en velik nož za tiste ki ga rabimo :D

 5. Mateja

  imamo vaše lonce, ponve in emajlirane šalčke tiste z dobrodelne akcije kjer otroci narisali vzorce ki so na šalčkah. vsi izdelki so izjemni 🙌

Podobni izdelki