Nož za meso

ocena uporabnikov

Nož za meso Trebonn, izdelan iz vrhunskega japonskega nerjavečega jekla, je idealen za vse ljubitelje mesa. Lahek in z dolgotrajno ostrino, z varnim in nedrsečim modrim ročajem, je ta nož popoln za vsakodnevno uporabo.

27,79

Na zalogi

Čas dostave 2-3 delovne dni

Secure Checkout IconsSecure Checkout Icons

NEPOGREŠLJIV V KUHINJI VSAKEGA MESOJEDCA

Nož za meso Trebonn je oblikovan za ljubitelje mesa, ki cenijo natančnost in učinkovitost. Njegovo rezilo iz visokokakovostnega japonskega nerjavečega jekla zagotavlja dolgotrajno ostrino, idealno za rezanje vseh vrst mesa.

UDOBJE IN NADZOR PRI REZANJU

Ergonomski ročaj noža je zasnovan za maksimalno udobje in nadzor med rezanjem. Nedrseča površina in lahkotnost noža omogočata, da je uporaba varna in enostavna, kar je še posebej pomembno pri obdelavi večjih kosov mesa.

 • Rezilo iz vrhunskega japonskega nerjavečega jekla

 • Dolgotrajna in neizprosna ostrina

 • Ergonomski nedrseč ročaj

 • Lahek in uravnotežen za enostavno uporabo

 • Idealno za natančno rezanje mesa

MESNE SPECIALITETE Z LAHKOTO

S nožem za meso Trebonn bo priprava mesnih jedi postala pravi užitek. Njegova ostrina in ergonomija vam omogočata, da z lahkoto obdelate tudi najzahtevnejše kose mesa. Uživajte v vsakem rezu in ustvarjajte mesne mojstrovine, ki bodo navdušile vse okoli mize!

Tehnične informacije

Material:
nerjaveče jeklo, silikon

Teža:
102 g

Dimenzije:
29 x 3,5 x 1,4 cm

Barva:
modra

Dostava in plačilne metode

 

Brezplačna dostava nad 80€
Pri nakupu nad 80€ vam dostavo častimo mi, ne glede na težo ali velikost paketa oz. paketov.

Predvideni rok dostave
Predvideni rok dostave paketov je 2 do 3 dni od potrditve naročila, odvisno od naslova za dostavo, ki ga je vnesel kupec. Družba skupaj s partnerji za dostavo sicer izdelke dostavlja vse dni v tednu, razen ob nedeljah in praznikih.

Cene dostave
Cena dostave za standarne pakete znaša 3,99€. Cena dostave je navedena ob posamezni metodi dostave na zadevnem koraku zaključka nakupa, pri čemer se ob izbiri posamezne metode, pripadajoča cena dostave prišteje k končni ceni nakupa. Cena dostave je vselej navedena na zadnjem koraku zaključka nakupa.

Cene dostave paketov, ki presegajo težnostno stopnjo standardne poštnine se obračunajo po spodnjem ceniku, razen v primerih, kadar skupni znesek celotnega naročila dosega oziroma presega znesek 80€, pri čemer je v takšnih primerih poštnina brezplačna.

Dostava poteka preko dostavnih služb DSV Transport d.o.o. in GLS d.o.o. in sicer glede na poštni razred, ki se ga določi po teži izdelka.

Cenik (zneski so navedeni z DDV):

Dostavna služba GLS
Do 2 KG = 3,99 € (standard)
Do 5 KG = 5,27 €
Do 10 KG = 6,82 €
Do 15 KG = 7,10 €
Do 20 KG = 8,50 €
Do 30 KG = 9,58 €
Do 40 KG = 10,65 €

Dostavna služba DSV
Do 60 KG = 9,76 €
Do 80 KG = 14,64 €
Do 100 KG = 18,91 €
Do 140 KG = 25,01 €

Podrobnejše informacije najdete v naših pogojih poslovanja spletne trgovine.

 

Garancija in vračila

 

Garancija zadovoljstva
Pri Ariessi stojimo za kakovostjo naših izdelkov, zato omogočamo brezskrben nakup z možnostjo vračila v 14 dneh, v kolikor kupec z izdelkom ni zadovoljen.

Garancija za brezhibno delovanje izdelkov
Z garancijo se družba oziroma proizvajalec zaveže kot garant, da bo potrošniku brezplačno popravila ali zamenjala blago, vrnila del ali vso kupnino, kadar blago ne bo izpolnjevalo specifikacij ali imelo lastnosti, navedenih v garancijskem listu ali ustreznem oglaševalskem sporočilu, ki je bil kupcu na voljo ob nakupu.

Podrobnejše informacije najdete v naših pogojih poslovanja spletne trgovine.

Mnenja kupcev

 1. D.C.

  odlicen....ga uporabljam res zelo pogosto..imam vse stiri

 2. E. P.

  Edini nož za meso ki ga rabiš

 3. Janina

  Super oster takoj iz paketa? Bravo Ariessa??

 4. v.p.

  skoraj tak ko da majo vse salamice boljši okus ker so bile rezane s santokujem

 5. Mateja

  imamo vaše lonce, ponve in emajlirane šalčke tiste z dobrodelne akcije kjer otroci narisali vzorce ki so na šalčkah. vsi izdelki so izjemni ?

Podobni izdelki