Ponev s protektorjem iz filca 28 cm

Ponev s protektorjem iz filca 28 cm

ocena uporabnikov

Ponev s protektorjem iz filca iz linije Terracotta ponuja inovativen pristop k kuhanju z 5-slojnim non-stick premazom in učinkom kuhanja na vročem kamnu. Primerna je za vse vrste kuhališč, vključno z indukcijo.

31,65

Na zalogi

Čas dostave 2-3 delovne dni

Secure Checkout IconsSecure Checkout Icons

INOVATIVNO KUHANJE ZA VSAK DAN

S to ponvijo iz linije Terracotta boste v svoji kuhinji doživeli revolucijo pri kuhanju. Njena posebnost je v 5-slojnem non-stick premazu in učinku kuhanja na vročem kamnu, kar omogoča enakomerno segrevanje in preprosto čiščenje.

UDOBJE IN ELEGANCA V ENEM

Ponev je primerna za vse vrste kuhališč in je okolju prijazna brez PFOA. Protektor iz filca zagotavlja varno shranjevanje in dolgotrajnost ponve.

 • 5-slojni non-stick premaz za enostavno čiščenje

 • Učinek kuhanja na vročem kamnu za enakomerno porazdelitev toplote

 • Steklen pokrov z izparilnikom in zaščitno obrobo

 • Primerna za vsa kuhališča, vključno z indukcijo

 • Okolju prijazna izdelava brez PFOA

ODKRIJTE ČAROBNE OKUSE S PONVIJO TERRACOTTA

Ponev s protektorjem iz filca Terracotta vam omogoča, da vsakodnevno kuhanje postane pravo doživetje. Njena inovativna zasnova in kakovost vas bosta navdušili pri pripravi različnih jedi.

Tehnične informacije

Material:
vliti aluminij s 5 slojnim notranjim premazom

Premer:
28 cm

Barva:
naravna

Navodila in vzdrževanje

Pred prvo uporabo sperite z vodo. Kuhajte pri zmerni temperaturi. Ne pregrevajte prazno posodo. Pred pomivanjem pustite, da se posoda ohladi. Uporabite plastične, silikonske ali lesene pripomočke. Nikoli ne uporabljajte čistil ali abrazivnih izdelkov, ki bi lahko poškodovali posodo.

Dostava in plačilne metode

 

Brezplačna dostava nad 80€
Pri nakupu nad 80€ vam dostavo častimo mi, ne glede na težo ali velikost paketa oz. paketov.

Predvideni rok dostave
Predvideni rok dostave paketov je 2 do 3 dni od potrditve naročila, odvisno od naslova za dostavo, ki ga je vnesel kupec. Družba skupaj s partnerji za dostavo sicer izdelke dostavlja vse dni v tednu, razen ob nedeljah in praznikih.

Cene dostave
Cena dostave za standarne pakete znaša 3,99€. Cena dostave je navedena ob posamezni metodi dostave na zadevnem koraku zaključka nakupa, pri čemer se ob izbiri posamezne metode, pripadajoča cena dostave prišteje k končni ceni nakupa. Cena dostave je vselej navedena na zadnjem koraku zaključka nakupa.

Cene dostave paketov, ki presegajo težnostno stopnjo standardne poštnine se obračunajo po spodnjem ceniku, razen v primerih, kadar skupni znesek celotnega naročila dosega oziroma presega znesek 80€, pri čemer je v takšnih primerih poštnina brezplačna.

Dostava poteka preko dostavnih služb DSV Transport d.o.o. in GLS d.o.o. in sicer glede na poštni razred, ki se ga določi po teži izdelka.

Cenik (zneski so navedeni z DDV):

Dostavna služba GLS
Do 2 KG = 3,99 € (standard)
Do 5 KG = 5,27 €
Do 10 KG = 6,82 €
Do 15 KG = 7,10 €
Do 20 KG = 8,50 €
Do 30 KG = 9,58 €
Do 40 KG = 10,65 €

Dostavna služba DSV
Do 60 KG = 9,76 €
Do 80 KG = 14,64 €
Do 100 KG = 18,91 €
Do 140 KG = 25,01 €

Podrobnejše informacije najdete v naših pogojih poslovanja spletne trgovine.

 

Garancija in vračila

 

Garancija zadovoljstva
Pri Ariessi stojimo za kakovostjo naših izdelkov, zato omogočamo brezskrben nakup z možnostjo vračila v 14 dneh, v kolikor kupec z izdelkom ni zadovoljen.

Garancija za brezhibno delovanje izdelkov
Z garancijo se družba oziroma proizvajalec zaveže kot garant, da bo potrošniku brezplačno popravila ali zamenjala blago, vrnila del ali vso kupnino, kadar blago ne bo izpolnjevalo specifikacij ali imelo lastnosti, navedenih v garancijskem listu ali ustreznem oglaševalskem sporočilu, ki je bil kupcu na voljo ob nakupu.

Podrobnejše informacije najdete v naših pogojih poslovanja spletne trgovine.

Mnenja kupcev

 1. Matic

  Od ariesse imamo vso posodo in pribor za kuhinjo. po skoraj dveh letih uporabe so vsi izdelki še vedno kot novi in odlično služijo namenu

 2. Mateja

  imamo vaše lonce, ponve in emajlirane šalčke tiste z dobrodelne akcije kjer otroci narisali vzorce ki so na šalčkah. vsi izdelki so izjemni ?

 3. Slavica

  Že od nekdaj sem navdušena nad vašo posodo in ostalim. Ful vesela da imate zdaj tudi spletno trgovino ? Tale pribor kupljen pred leti je še vedno sijoč kot prvi dan in brez odrgnin. Produkti so 5 od 5 vse pohvale. LP, Slavica

 4. Bojana

  tukaj sem kupila že ogromno stvari za kuhanje in vedno se z veseljem znova vračam. Dostava je hitra in izdelki so res izjemne kakovosti ?

 5. Nives

  s tole vašo posodo je pravo veselje kuhat, uporabljam jo skoraj vsak dan. zelo zadovoljna ?

Podobni izdelki