Ponev za smejko mini palačinke 26cm

Ponev za smejko mini palačinke 26cm

ocena uporabnikov

Ponev za mini palačinke z 7 luknjami omogoča enostavno peko simpatičnih smajli palačink ali istočasno pripravo 7 jajc ali praženje zelenjave. Z ergonomskim ročajem, keramično prevleko in visokokakovostnim aluminijem je ta pripomoček odličen za hitro pripravo več obrokov hkrati, pri čemer zagotavlja dolgotrajno uporabo in navdušuje s kreativnimi kulinaričnimi možnostmi.

37,99

Na zalogi

Čas dostave 2-3 delovne dni

Secure Checkout IconsSecure Checkout Icons

Hitra priprava več obrokov hkrati

S tem izjemnim kuhinjskim pripomočkom lahko prihranite čas in energijo, saj lahko istočasno pripravite do 7 mini palačink ali jajc za celotno družino ali prijatelje.

Večnamenska uporaba za raznolikost jedi

Z enim samim pripomočkom lahko ustvarite različne jedi, od sladkih mini palačink do srčnih jajčnih zajtrkov ali zdravih obrokov, ki vključujejo svežo zelenjavo.

 • Ustvarjanje simpatičnih “smajli” palačink, bo navdušilo tako otroke kot odrasle.

 • Odlična priložnost za ustvarjanje družinskih trenutkov ob kuhanju in uživanju skupnih obrokov.

 • Varčevanje s prostorom v kuhinji z eno ponevjo za več različnih jedi.

 • Povečanje kulinaričnih spretnosti in eksperimentiranje z različnimi recepti zaradi večnamenske uporabe.

 • Časovni in finančni prihranek z izjemno trpežnostjo, ki zagotavlja dolgoročno uporabo brez potrebe po pogosti zamenjavi.

Enostavno kuhanje in čiščenje za manjšo skrb

Zahvaljujoč keramični prevleki se hrana ne prijema, kar olajša pripravo jedi, poleg tega pa tudi čiščenje po uporabi, kar pomeni manj časa porabljenega za pomivanje posode.

Trajna naložba za dolgotrajno uživanje

S svojo visokokakovostno izdelavo bo ta ponev dolgotrajno služila vašim kuharskim potrebam, kar predstavlja odlično vrednost za vaš denar in prijetne kuharske trenutke skozi leta.

Dostava in plačilne metode

 

Brezplačna dostava nad 80€
Pri nakupu nad 80€ vam dostavo častimo mi, ne glede na težo ali velikost paketa oz. paketov.

Predvideni rok dostave
Predvideni rok dostave paketov je 2 do 3 dni od potrditve naročila, odvisno od naslova za dostavo, ki ga je vnesel kupec. Družba skupaj s partnerji za dostavo sicer izdelke dostavlja vse dni v tednu, razen ob nedeljah in praznikih.

Cene dostave
Cena dostave za standarne pakete znaša 3,99€. Cena dostave je navedena ob posamezni metodi dostave na zadevnem koraku zaključka nakupa, pri čemer se ob izbiri posamezne metode, pripadajoča cena dostave prišteje k končni ceni nakupa. Cena dostave je vselej navedena na zadnjem koraku zaključka nakupa.

Cene dostave paketov, ki presegajo težnostno stopnjo standardne poštnine se obračunajo po spodnjem ceniku, razen v primerih, kadar skupni znesek celotnega naročila dosega oziroma presega znesek 80€, pri čemer je v takšnih primerih poštnina brezplačna.

Dostava poteka preko dostavnih služb DSV Transport d.o.o. in GLS d.o.o. in sicer glede na poštni razred, ki se ga določi po teži izdelka.

Cenik (zneski so navedeni z DDV):

Dostavna služba GLS
Do 2 KG = 3,99 € (standard)
Do 5 KG = 5,27 €
Do 10 KG = 6,82 €
Do 15 KG = 7,10 €
Do 20 KG = 8,50 €
Do 30 KG = 9,58 €
Do 40 KG = 10,65 €

Dostavna služba DSV
Do 60 KG = 9,76 €
Do 80 KG = 14,64 €
Do 100 KG = 18,91 €
Do 140 KG = 25,01 €

Podrobnejše informacije najdete v naših pogojih poslovanja spletne trgovine.

 

Garancija in vračila

 

Garancija zadovoljstva
Pri Ariessi stojimo za kakovostjo naših izdelkov, zato omogočamo brezskrben nakup z možnostjo vračila v 14 dneh, v kolikor kupec z izdelkom ni zadovoljen.

Garancija za brezhibno delovanje izdelkov
Z garancijo se družba oziroma proizvajalec zaveže kot garant, da bo potrošniku brezplačno popravila ali zamenjala blago, vrnila del ali vso kupnino, kadar blago ne bo izpolnjevalo specifikacij ali imelo lastnosti, navedenih v garancijskem listu ali ustreznem oglaševalskem sporočilu, ki je bil kupcu na voljo ob nakupu.

Podrobnejše informacije najdete v naših pogojih poslovanja spletne trgovine.

Mnenja kupcev

 1. megy

  tako kot rada kuham enako rada nakupujem pri vas. veliko inovativnih izdelkov ki jih ne najdeš nkjer drugje in top kvaliteta. Pa res mi je fajn da obstaja en shop ki je specializiran za posodo in kuhinjske zadeve. še veliko uspeha naprej vam želim. M.

 2. ksena

  že naslednji dan po naročilo je bila ponev pri meni, lepo zapakirano in zaščiteno, zelo uredu, že uporabljamo. vredna nakupa

 3. Anja

  najboljši nakup zadnjega časa otroci so navdušeni nad temi palačinkicami 😍

 4. izaa

  zelo mi je všeč, ker lahko pečem 7 jajc hkrati brez da se primejo med sabo. Res top ko pripravljaš zajtrk za več ljudiPriporočam

 5. jana k.

  najboljši web shop ko kupuješ karkol za kuhanje. redna stranka :D

Podobni izdelki