Ponev za palačinke Terracotta 28 cm

Ponev za palačinke Terracotta 28 cm

ocena uporabnikov

Ponev za palačinke iz linije Terracotta, z 5-slojnim non-stick premazom in lesenim ročajem, prinaša učinek kuhanja na vročem kamnu. Je idealna za pripravo popolnih palačink z enakomernim segrevanjem in dolgotrajno uporabo.

34,99

Ni na zalogi

TRADICIONALNI OKUSI V MODERNI OBLIKI

Ponev za palačinke Terracotta je idealna za ljubitelje tradicionalnih okusov, ki cenijo moderno tehnologijo. Njena edinstvena zasnova z non-stick premazom omogoča enostavno pripravo in čiščenje.

VROČ KAMEN V VAŠI KUHINJI

S 5-slojnim non-stick premazom in lesenim ročajem, ki ostane hladen, je ponev za palačinke Terracotta nepogrešljiva za pripravo okusnih in enakomerno pečenih palačink.

 • 5-slojni non-stick premaz

 • Lesen ročaj, ki ostane hladen

 • Enakomerna porazdelitev toplote

 • Primeren za vse vrste štedilnikov, vključno z indukcijo

 • Okolju prijazna proizvodnja brez PFOA

POPOLNE PALAČINKE VSAKIČ

Ponev za palačinke Terracotta vam prinaša veselje do priprave popolnih palačink. Odkrijte užitek v kuhanju s pomočjo vrhunske tehnologije in tradicionalnega okusa.

Tehnične informacije

Material:
vliti aluminij s 5 slojnim notranjim premazom

Premer:
28 cm

Barva:
naravna

Navodila in vzdrževanje

Pred prvo uporabo sperite z vodo. Kuhajte pri zmerni temperaturi. Ne pregrevajte prazno posodo. Pred pomivanjem pustite, da se posoda ohladi. Uporabite plastične, silikonske ali lesene pripomočke.

Dostava in plačilne metode

 

Brezplačna dostava nad 80€
Pri nakupu nad 80€ vam dostavo častimo mi, ne glede na težo ali velikost paketa oz. paketov.

Predvideni rok dostave
Predvideni rok dostave paketov je 2 do 3 dni od potrditve naročila, odvisno od naslova za dostavo, ki ga je vnesel kupec. Družba skupaj s partnerji za dostavo sicer izdelke dostavlja vse dni v tednu, razen ob nedeljah in praznikih.

Cene dostave
Cena dostave za standarne pakete znaša 3,99€. Cena dostave je navedena ob posamezni metodi dostave na zadevnem koraku zaključka nakupa, pri čemer se ob izbiri posamezne metode, pripadajoča cena dostave prišteje k končni ceni nakupa. Cena dostave je vselej navedena na zadnjem koraku zaključka nakupa.

Cene dostave paketov, ki presegajo težnostno stopnjo standardne poštnine se obračunajo po spodnjem ceniku, razen v primerih, kadar skupni znesek celotnega naročila dosega oziroma presega znesek 80€, pri čemer je v takšnih primerih poštnina brezplačna.

Dostava poteka preko dostavnih služb DSV Transport d.o.o. in GLS d.o.o. in sicer glede na poštni razred, ki se ga določi po teži izdelka.

Cenik (zneski so navedeni z DDV):

Dostavna služba GLS
Do 2 KG = 3,99 € (standard)
Do 5 KG = 5,27 €
Do 10 KG = 6,82 €
Do 15 KG = 7,10 €
Do 20 KG = 8,50 €
Do 30 KG = 9,58 €
Do 40 KG = 10,65 €

Dostavna služba DSV
Do 60 KG = 9,76 €
Do 80 KG = 14,64 €
Do 100 KG = 18,91 €
Do 140 KG = 25,01 €

Podrobnejše informacije najdete v naših pogojih poslovanja spletne trgovine.

 

Garancija in vračila

 

Garancija zadovoljstva
Pri Ariessi stojimo za kakovostjo naših izdelkov, zato omogočamo brezskrben nakup z možnostjo vračila v 14 dneh, v kolikor kupec z izdelkom ni zadovoljen.

Garancija za brezhibno delovanje izdelkov
Z garancijo se družba oziroma proizvajalec zaveže kot garant, da bo potrošniku brezplačno popravila ali zamenjala blago, vrnila del ali vso kupnino, kadar blago ne bo izpolnjevalo specifikacij ali imelo lastnosti, navedenih v garancijskem listu ali ustreznem oglaševalskem sporočilu, ki je bil kupcu na voljo ob nakupu.

Podrobnejše informacije najdete v naših pogojih poslovanja spletne trgovine.

Mnenja kupcev

 1. Bojana

  tukaj sem kupila že ogromno stvari za kuhanje in vedno se z veseljem znova vračam. Dostava je hitra in izdelki so res izjemne kakovosti ?

 2. Mateja

  imamo vaše lonce, ponve in emajlirane šalčke tiste z dobrodelne akcije kjer otroci narisali vzorce ki so na šalčkah. vsi izdelki so izjemni ?

 3. Nives

  s tole vašo posodo je pravo veselje kuhat, uporabljam jo skoraj vsak dan. zelo zadovoljna ?

 4. Matic

  Od ariesse imamo vso posodo in pribor za kuhinjo. po skoraj dveh letih uporabe so vsi izdelki še vedno kot novi in odlično služijo namenu

 5. Slavica

  Že od nekdaj sem navdušena nad vašo posodo in ostalim. Ful vesela da imate zdaj tudi spletno trgovino ? Tale pribor kupljen pred leti je še vedno sijoč kot prvi dan in brez odrgnin. Produkti so 5 od 5 vse pohvale. LP, Slavica

Podobni izdelki