Set dveh nožev, Vier sterne

  111,99 z DDV

  Serija FOUR STAR® podjetja ZWILLING je vrhunska serija kuhinjskih nožev.

  2-delni set vsebuje nože za različne namene. Njihova rezila so narejena iz ZWILLING-ovega nerjavečega jekla s posebno formulo in so tudi podvržena številnim postopkom kaljenja, vključno s kaljenjem na ledu.

  Vsak nož je izdelan iz enega kosa jekla brez nerodnih robov na prehodu od opornika do ročaja. Brezšiven ročaj iz trdne plastike udobno leži v roki in omogoča enostavno in natančno rezanje.

  2-delni set nožev vključuje nož za lupljenje in okrasitev, znan tudi kot pisarniški nož. Je kompakten, lahek in vsestranski z 10 cm tankim rezilom in sredinsko konico. Idealen je za vsakodnevno čiščenje, lupljenje in rezanje sadja in zelenjave. Nož za lupljenje in okrasitev lahko uporabite tudi za okrasitev ter pripravo in rezanje mesa.

  V kompletu je tudi nož Santoku z rezilom 18 cm. Zaradi širokega rezila in ostrega rezalnega roba je idealen za pripravo mesa in rib ter sadja in zelenjave.

  V ledu utrjeno rezilo FRIODUR® za izjemno vzdržljivost rezalnega roba in odpornost proti koroziji je dopolnjeno z ergonomskim sintetičnim ročajem za neutrujajoče in varno delo.

  4 na zalogi

  Šifra: 35175-000-0 Kategoriji: , Oznaka:

  Opis

  Tehnični podatki:

  • Set vsebuje: 1 nož za lupljenje (10 cm), 1 kuharski nož (20 cm)
  • Izdelano v Solingenu v Nemčiji
  • Garancija: ZWILLING doživljenjska garancija

   

  Nasveti za uporabo:

  Izdelek je primeren za pomivanje v pomivalnem stroju, vendar je priporočljivo ročno pranje.

  Dodatne informacije

  Teža0,3810 kg
  Znamka