4-delni set nožev za zrezke Masterchef

4-delni set nožev za zrezke Masterchef

ocena uporabnikov

Masterchef set 4 nožev za zrezke je nujen pripomoček za vsako kuhinjo. Izdelani iz visokokakovostnega nerjavečega jekla z zakovičenim ABS ročajem, ti noži zagotavljajo trpežnost in udobje. So idealni za natančno rezanje zrezkov in drugih mesnih jedi.

24,99

Na zalogi

Čas dostave 2-3 delovne dni

Secure Checkout IconsSecure Checkout Icons

KAKOVOST IN UDOBJE ZA POPOLNO REZANJE

Vsak nož v Masterchef setu je izdelan za najvišje standarde kakovosti. Rezila iz trpežnega nerjavečega jekla zagotavljajo dolgotrajno ostrino in so odporna na korozijo. Zakovičeni ABS ročaji pa nudijo udoben in varen oprijem, kar je ključno pri rezanju zrezkov in drugih mesnih jedi.

PRAKTIČNOST IN DOLGOTRAJNOST

S tem setom nožev boste zagotovili, da bo vsak zrezek popolnoma narezan. Rezila so zasnovana tako, da zagotavljajo natančno rezanje brez truda. Poleg tega je vzdrževanje nožev preprosto, s pravilnim ročnim pranjem in sušenjem pa bodo služili leta.

 • Visokokakovostno nerjaveče jeklo za ostrino in vzdržljivost

 • Zakovičeni ABS ročaji za udoben in varen oprijem

 • Idealno za natančno rezanje zrezkov in mesnih jedi

 • Enostavno vzdrževanje in dolga življenjska doba

 • Eleganten in praktičen dizajn

IZBOLJŠAJTE VAŠE KUHARSKE SPRETNOSTI

Odkrijte užitek v popolnem rezanju z Masterchef setom 4 nožev za zrezke. Ne glede na to, ali pripravljate običajno večerjo ali posebno praznovanje, ti noži bodo zagotovili, da bo vsak zrezek narezan z natančnostjo in eleganco. Pridobite si orodje, ki bo vaše kuharske veščine dvignilo na višji nivo!

Tehnične informacije


Dimenzije:

21 x 3 x 2 cm

Komponente:
4 noži za zrezke dolžine 11 cm

Material:
nerjaveče jeklo, ABS

 

Navodila in vzdrževanje

Odstranite vso embalažo in etikete ter jih pred prvo uporabo temeljito očistite. Priporočljivo je ročno pranje. Kemikalije, ki se uporabljajo v številnih praških in detergentih za pomivalne stroje, lahko poškodujejo nerjaveče jeklo in pustijo sledi na rezilu in ročaju.

Uporabljajte samo mehko krtačo ali krpo s toplo milnico. Ne uporabljajte abrazivnih čistil. Po uporabi očistite. Po čiščenju posušite z mehko krpo. Hraniti izven dosega otrok.

Dostava in plačilne metode

 

Brezplačna dostava nad 80€
Pri nakupu nad 80€ vam dostavo častimo mi, ne glede na težo ali velikost paketa oz. paketov.

Predvideni rok dostave
Predvideni rok dostave paketov je 2 do 3 dni od potrditve naročila, odvisno od naslova za dostavo, ki ga je vnesel kupec. Družba skupaj s partnerji za dostavo sicer izdelke dostavlja vse dni v tednu, razen ob nedeljah in praznikih.

Cene dostave
Cena dostave za standarne pakete znaša 3,99€. Cena dostave je navedena ob posamezni metodi dostave na zadevnem koraku zaključka nakupa, pri čemer se ob izbiri posamezne metode, pripadajoča cena dostave prišteje k končni ceni nakupa. Cena dostave je vselej navedena na zadnjem koraku zaključka nakupa.

Cene dostave paketov, ki presegajo težnostno stopnjo standardne poštnine se obračunajo po spodnjem ceniku, razen v primerih, kadar skupni znesek celotnega naročila dosega oziroma presega znesek 80€, pri čemer je v takšnih primerih poštnina brezplačna.

Dostava poteka preko dostavnih služb DSV Transport d.o.o. in GLS d.o.o. in sicer glede na poštni razred, ki se ga določi po teži izdelka.

Cenik (zneski so navedeni z DDV):

Dostavna služba GLS
Do 2 KG = 3,99 € (standard)
Do 5 KG = 5,27 €
Do 10 KG = 6,82 €
Do 15 KG = 7,10 €
Do 20 KG = 8,50 €
Do 30 KG = 9,58 €
Do 40 KG = 10,65 €

Dostavna služba DSV
Do 60 KG = 9,76 €
Do 80 KG = 14,64 €
Do 100 KG = 18,91 €
Do 140 KG = 25,01 €

Podrobnejše informacije najdete v naših pogojih poslovanja spletne trgovine.

 

Garancija in vračila

 

Garancija zadovoljstva
Pri Ariessi stojimo za kakovostjo naših izdelkov, zato omogočamo brezskrben nakup z možnostjo vračila v 14 dneh, v kolikor kupec z izdelkom ni zadovoljen.

Garancija za brezhibno delovanje izdelkov
Z garancijo se družba oziroma proizvajalec zaveže kot garant, da bo potrošniku brezplačno popravila ali zamenjala blago, vrnila del ali vso kupnino, kadar blago ne bo izpolnjevalo specifikacij ali imelo lastnosti, navedenih v garancijskem listu ali ustreznem oglaševalskem sporočilu, ki je bil kupcu na voljo ob nakupu.

Podrobnejše informacije najdete v naših pogojih poslovanja spletne trgovine.

Mnenja kupcev

 1. Matic

  Od ariesse imamo vso posodo in pribor za kuhinjo. po skoraj dveh letih uporabe so vsi izdelki še vedno kot novi in odlično služijo namenu

 2. Bojana

  tukaj sem kupila že ogromno stvari za kuhanje in vedno se z veseljem znova vračam. Dostava je hitra in izdelki so res izjemne kakovosti 👌

 3. Nives

  s tole vašo posodo je pravo veselje kuhat, uporabljam jo skoraj vsak dan. zelo zadovoljna 👍

 4. Mateja

  imamo vaše lonce, ponve in emajlirane šalčke tiste z dobrodelne akcije kjer otroci narisali vzorce ki so na šalčkah. vsi izdelki so izjemni 🙌

 5. Slavica

  Že od nekdaj sem navdušena nad vašo posodo in ostalim. Ful vesela da imate zdaj tudi spletno trgovino 🤩 Tale pribor kupljen pred leti je še vedno sijoč kot prvi dan in brez odrgnin. Produkti so 5 od 5 vse pohvale. LP, Slavica

Podobni izdelki