Set 4 skodelic ENAMELIE linija EVELIN 8cm, 045 L

Set 4 skodelic ENAMELIE linija EVELIN 8cm, 045 L

ocena uporabnikov

Edinstvena emajlirana skodelica z magičnim vrtom pisanih cvetlic, ki prinaša svežino in objem pomladi naravnosti v vašo kuhinjo. Vsak požirek iz nje vas bo popeljal na sprehod po cvetočem travniku, polnemu radosti, pisanih barv in čarovnije življenja.

39,96

Na zalogi

Čas dostave 2-3 delovne dni

Secure Checkout IconsSecure Checkout Icons

ŠALČKA IN DŽEZVA V ENEM

To ni le skodelica za serviranje napitkov, v njej lahko tudi kuhate, še posebej uporabna je pri kavi, saj tako postane džezva hkrati tudi skodelica za pitje, zaradi česar pohitrite pripravo in ob enem umažete manj posode. Visokokakovostna emajlirana skodelica z mnogimi funkcionalnostmi. Značilnosti, ki jo ločujejo od ostalih, so tudi njena trajnost in dolga življenjska doba, saj se emajlirana prevleka ob pravilni uporabi ne obrabi – zato ji z razlogom pravimo “posoda za več generacij”.

 

UPORABA TUDI V ZAMRZOVALNIKU ALI V PEČICI

Je večnamenska, hipoalergena in primerna za vse vrste kuhališč, vključno z indukcijo in štedilniki na trdo kurivo. Brez skrbi se jo lahko uporablja tudi kot skodelico za zamrzovanje ali kot lonček za peko. Zaradi svoje odpornosti na kisline, neoksidiranja in lastnosti, da ne prevzema vonjev ali okusov hrane so njene fuknkcionalnosti izjemne.

 • Razvito v Sloveniji preverjena kakovost

 • Edinstven dizajn z udobnim ročajem

 • Visokokakovosten in trpežen material

 • Hipoalergen in odporen na kisline

 • Dolga življenjska doba in vzdržljivost emajlirane prevleke

ODKRIJTE VESELJE DO KUHANJA

Z našo kolekcijo visokokakovostne emajlirane posode odkrijte veselje in enostavnost kuhanja. Ne glede na to, ali pripravljate vsakodnevne obroke ali posebne jedi za praznike, bo naša posoda služila vašim potrebam in izboljšala vaše kulinarične spretnosti. Uživajte v kakovosti, ki zagotavlja enostavno uporabo in čiščenje, in pustite, da vaše kuharske mojstrovine zasijejo.

Tehnične informacije


Dimenzije:

8cm x 8cm

Volumen:
0,45 l

Notranjost:
Črna

Zunanjost:
Bela z dekorjem

Uporaba:
Primerno za vsa kuhališča

Navodila in vzdrževanje

 

Vzdrževanje in čiščenje:
Pred uporabo posode, odstranite nalepke, ter posodo operite s toplo vodo in namenskimi čistilnimi sredstvi. Pri pomivanju posode ne uporabljajte žičnatih gobic, strgal, nožev, agresivnih čistil. Uporabite kuhinjske gobice, najlonske ščetke, emulzijo ali standardna čistila za pomivanje posode. Za odstranitev zažganin hrane, v posodo vlijte vročo vodo, dodajte namensko čistilo in počakajte nekaj minut.

Trdovratni madeži:
Ob trdovratnih primerih vodo s čistilom zavrite in nato ohlajeno sperite s pomivalno gobico ali najlonsko krtačko. Po vsakem pomivanju posodo s kuhinjsko krpo osušite. Uporabite limonin sok, da odstranite notranjo obarvanje, kot posledica ponavljajoče se uporabe. Emajlirano posodo lahko perete v pomivalnem stroju, vendar posoda sčasoma zgubi lesk in gladko površino, prav tako se pojavi na izpostavljenih delih rjavenje. Naše priporočilo je, da se emajlirana posoda pomiva ročno. Emajlirana posoda ni primerna za daljše namakanje v vodi. Posodo vedno shranjujte z dnom na odlagalno površino.

Pravilna uporaba:
Ne pregrevajte prazne posode. Dodajte vodo, olje ali mast pred segrevanjem. Vsebina v posodi ne sme popolnoma izpareti. Površina posode se ob nenadni temperaturni spremembi lahko poškoduje, zato naj se ohlaja postopoma. Emajlirana površina posode se lahko ob padcu na tla ali ob trku s trdimi predmeti poškoduje. V emajlirani posodi ne mešajte z električnimi mešalniki. Nikoli ne uporabljajte emajlirane posode, ki je v notranjosti poškodovana. Vročo posodo vedno položite na posebne podstavke, desko za rezanje.

Nikoli ne polagajte neposredno na mizo ali nezaščiten kuhinjski pult. Med kuhanjem ali peko pri prijemanju pokrova ali posode, vedno uporabljajte kuhinjske rokavice. Pri kuhanju uporabljajte ustrezne pokrove, saj s tem zmanjšate čas kuhanja in varčujete z energijo. fPri kuhanju sledite navodilom proizvajalca kuhališča, kjer vam svetuje katero mesto uporabite na kuhališču glede na tip in velikost posode. To bo preprečilo pregrevanje posode in izgubo energije.

Dostava in plačilne metode

 

Brezplačna dostava nad 80€
Pri nakupu nad 80€ vam dostavo častimo mi, ne glede na težo ali velikost paketa oz. paketov.

Predvideni rok dostave
Predvideni rok dostave paketov je 2 do 3 dni od potrditve naročila, odvisno od naslova za dostavo, ki ga je vnesel kupec. Družba skupaj s partnerji za dostavo sicer izdelke dostavlja vse dni v tednu, razen ob nedeljah in praznikih.

Cene dostave
Cena dostave za standarne pakete znaša 3,99€. Cena dostave je navedena ob posamezni metodi dostave na zadevnem koraku zaključka nakupa, pri čemer se ob izbiri posamezne metode, pripadajoča cena dostave prišteje k končni ceni nakupa. Cena dostave je vselej navedena na zadnjem koraku zaključka nakupa.

Cene dostave paketov, ki presegajo težnostno stopnjo standardne poštnine se obračunajo po spodnjem ceniku, razen v primerih, kadar skupni znesek celotnega naročila dosega oziroma presega znesek 80€, pri čemer je v takšnih primerih poštnina brezplačna.

Dostava poteka preko dostavnih služb DSV Transport d.o.o. in GLS d.o.o. in sicer glede na poštni razred, ki se ga določi po teži izdelka.

Cenik (zneski so navedeni z DDV):

Dostavna služba GLS
Do 2 KG = 3,99 € (standard)
Do 5 KG = 5,27 €
Do 10 KG = 6,82 €
Do 15 KG = 7,10 €
Do 20 KG = 8,50 €
Do 30 KG = 9,58 €
Do 40 KG = 10,65 €

Dostavna služba DSV
Do 60 KG = 9,76 €
Do 80 KG = 14,64 €
Do 100 KG = 18,91 €
Do 140 KG = 25,01 €

Podrobnejše informacije najdete v naših pogojih poslovanja spletne trgovine.

 

Garancija in vračila

 

Garancija zadovoljstva
Pri Ariessi stojimo za kakovostjo naših izdelkov, zato omogočamo brezskrben nakup z možnostjo vračila v 14 dneh, v kolikor kupec z izdelkom ni zadovoljen.

Garancija za brezhibno delovanje izdelkov
Z garancijo se družba oziroma proizvajalec zaveže kot garant, da bo potrošniku brezplačno popravila ali zamenjala blago, vrnila del ali vso kupnino, kadar blago ne bo izpolnjevalo specifikacij ali imelo lastnosti, navedenih v garancijskem listu ali ustreznem oglaševalskem sporočilu, ki je bil kupcu na voljo ob nakupu.

Podrobnejše informacije najdete v naših pogojih poslovanja spletne trgovine.

Mnenja kupcev

 1. Majda N.

  Zelo so mi všeč, predvsem vintage ilustracije!

 2. lara

  luškan set, vsak dan se pije kavica iz njih (:

 3. jani kvedr

  kupu kot darilo za mojo, navušena itak :D

 4. Mateja

  imamo vaše lonce, ponve in emajlirane šalčke tiste z dobrodelne akcije kjer otroci narisali vzorce ki so na šalčkah. vsi izdelki so izjemni 🙌

 5. Slavica

  Že od nekdaj sem navdušena nad vašo posodo in ostalim. Ful vesela da imate zdaj tudi spletno trgovino 🤩 Tale pribor kupljen pred leti je še vedno sijoč kot prvi dan in brez odrgnin. Produkti so 5 od 5 vse pohvale. LP, Slavica

Podobni izdelki