Set to-go s priborom LEO

Set to-go s priborom LEO

ocena uporabnikov

Dandanes hiter življenjski tempo od nas zahteva, da naše potrebe prilagodimo in se moramo znajti v številnih situacijah. Velikokrat nam zmanjka časa za kosilo, zato ga včasih pojemo kar na poti. V tem primeru bo primerna posoda za kosilo nepogrešljiva izbira.

Vrhunska blagovna znamka BergHOFF predstavlja novo linijo izdelkov LEO, ki se ponaša s perfektno mero funkcionalnosti, kakovosti in dovršenega dizajna. Pod linijo sodi tudi posoda za kosilo, ki vam bo prišla še kako prav.

Je izjemno obstojna in kakovostna, saj je izdelana iz obstojnega umetnega materiala, ki omogoča dolgo življenjsko dobo. Posoda je neprepustna in vodoodporna. Set vključuje tudi pribor iz nerjavečega jekla – žlico, vilico in nož.

44,90

Ni na zalogi

Tehnični podatki:

 • Dimenzije: 26,5 x 23 x 10 cm
 • Barva: modra
 • Material: nerjaveče jeklo, silikon

 

Nasveti za uporabo:

Primerno za uporabo v pomivalnemu stroju, ni primerno za uporabo v mikrovalovni pečici.

Dostava in plačilne metode

 

Brezplačna dostava nad 80€
Pri nakupu nad 80€ vam dostavo častimo mi, ne glede na težo ali velikost paketa oz. paketov.

Predvideni rok dostave
Predvideni rok dostave paketov je 2 do 3 dni od potrditve naročila, odvisno od naslova za dostavo, ki ga je vnesel kupec. Družba skupaj s partnerji za dostavo sicer izdelke dostavlja vse dni v tednu, razen ob nedeljah in praznikih.

Cene dostave
Cena dostave za standarne pakete znaša 3,99€. Cena dostave je navedena ob posamezni metodi dostave na zadevnem koraku zaključka nakupa, pri čemer se ob izbiri posamezne metode, pripadajoča cena dostave prišteje k končni ceni nakupa. Cena dostave je vselej navedena na zadnjem koraku zaključka nakupa.

Cene dostave paketov, ki presegajo težnostno stopnjo standardne poštnine se obračunajo po spodnjem ceniku, razen v primerih, kadar skupni znesek celotnega naročila dosega oziroma presega znesek 80€, pri čemer je v takšnih primerih poštnina brezplačna.

Dostava poteka preko dostavnih služb DSV Transport d.o.o. in GLS d.o.o. in sicer glede na poštni razred, ki se ga določi po teži izdelka.

Cenik (zneski so navedeni z DDV):

Dostavna služba GLS
Do 2 KG = 3,99 € (standard)
Do 5 KG = 5,27 €
Do 10 KG = 6,82 €
Do 15 KG = 7,10 €
Do 20 KG = 8,50 €
Do 30 KG = 9,58 €
Do 40 KG = 10,65 €

Dostavna služba DSV
Do 60 KG = 9,76 €
Do 80 KG = 14,64 €
Do 100 KG = 18,91 €
Do 140 KG = 25,01 €

Podrobnejše informacije najdete v naših pogojih poslovanja spletne trgovine.

 

Garancija in vračila

 

Garancija zadovoljstva
Pri Ariessi stojimo za kakovostjo naših izdelkov, zato omogočamo brezskrben nakup z možnostjo vračila v 14 dneh, v kolikor kupec z izdelkom ni zadovoljen.

Garancija za brezhibno delovanje izdelkov
Z garancijo se družba oziroma proizvajalec zaveže kot garant, da bo potrošniku brezplačno popravila ali zamenjala blago, vrnila del ali vso kupnino, kadar blago ne bo izpolnjevalo specifikacij ali imelo lastnosti, navedenih v garancijskem listu ali ustreznem oglaševalskem sporočilu, ki je bil kupcu na voljo ob nakupu.

Podrobnejše informacije najdete v naših pogojih poslovanja spletne trgovine.

Mnenja kupcev

 1. Renata

  Zelo všečen minimalistični dizajn 👍👍

 2. Alen

  Super! Ves pribor ki bi ga rabil pride zraven, dostava je bila tudi zelo hitra

 3. timi n.

  praktična in trpežna, pa primerna cena. boljšega ne najdeš. 👍

 4. R.S.

  Lifesaver za v službo!! Ohrani temperaturo super

 5. Matic

  Od ariesse imamo vso posodo in pribor za kuhinjo. po skoraj dveh letih uporabe so vsi izdelki še vedno kot novi in odlično služijo namenu

Podobni izdelki