Ovalna termo posoda s keramičnim pekačem 3 L Enjoy

Ovalna termo posoda s keramičnim pekačem 3 L Enjoy

ocena uporabnikov

Termo posodo s keramičnim pekačem odlikuje eleganten in moderen dizajn in je nepogrešljiv pripomoček v vsaki kuhinji, saj vam omogoča pripravo hrane in obenem serviranje, poleg tega pa hrano obdrži dlje časa hladno ali toplo brez spremembe okusa ali kakovosti.

Termo posoda (ohišje in pokrov) je izdelana iz kvalitetne plastike z dvojno termo izolirano steno. Sistem zapiranja omogoča varno zapiranje posode in zagotavlja visoke higienske standarde ter enostaven transport hrane. Ognjevarni pekač se lahko uporablja za kuhanje v tradicionalnih pečicah.

Termo posoda za serviranje hrane je primerna za prav vsako priložnost, saj vse vrste hrane ohranja hladno ali toplo do več ur. Posoda je prav tako primerna za vsakodnevno uporabo, še posebej če družinski člani prihajajo domov ob različnih urah. Na ta način se izognete pogostemu pregrevanju hrane, hrana ohrani okus in hranilne vrednosti. Prav pride tudi izven doma, na primer na kampiranju, piknikih, ali pa celo med jadranjem.

95,00

Na zalogi

Čas dostave 2-3 delovne dni

Secure Checkout IconsSecure Checkout Icons

Tehnični podatki:

 • Dimenzije: 44,5 x 28,5 x 12,9 cm, 35 x 24 x 6 cm
 • Volumen: 3 L

 

Nasveti za uporabo:

 1. Pred prvo uporabo jo umijte z mlačno – toplo vodo in kisom ter jo sperite. Izogibajte se uporabi abrazivnih sredstev!
 2. Termo posode nikoli ne postavljajte na ogenj, v tradicionalno ali mikrovalovno pečico. Za kuhanje uporabljajte samo notranjo posodo.
 3. Ko posode ne uporabljate, je bolje, da jo shranite z rahlo odprtim pokrovom, da omogočite kroženje zraka.
 4. Ko pečete v pečici nad 200o C (392o F), počakajte dve minuti, preden posodo postavite v termo posodo.
 5. Pomivanje v pomivalnem stroju je primerno samo za pekač, ostale dele termo posode pa pomijte ročno.

Opozorilo

Izolirane posode nikoli ne dvigujte tako, da jo primete za gumb pokrova. Če jo želite dvigniti ali prenašati, držite oba stranska ročaja v zaprtem položaju.

Dostava in plačilne metode

 

Brezplačna dostava nad 80€
Pri nakupu nad 80€ vam dostavo častimo mi, ne glede na težo ali velikost paketa oz. paketov.

Predvideni rok dostave
Predvideni rok dostave paketov je 2 do 3 dni od potrditve naročila, odvisno od naslova za dostavo, ki ga je vnesel kupec. Družba skupaj s partnerji za dostavo sicer izdelke dostavlja vse dni v tednu, razen ob nedeljah in praznikih.

Cene dostave
Cena dostave za standarne pakete znaša 3,99€. Cena dostave je navedena ob posamezni metodi dostave na zadevnem koraku zaključka nakupa, pri čemer se ob izbiri posamezne metode, pripadajoča cena dostave prišteje k končni ceni nakupa. Cena dostave je vselej navedena na zadnjem koraku zaključka nakupa.

Cene dostave paketov, ki presegajo težnostno stopnjo standardne poštnine se obračunajo po spodnjem ceniku, razen v primerih, kadar skupni znesek celotnega naročila dosega oziroma presega znesek 80€, pri čemer je v takšnih primerih poštnina brezplačna.

Dostava poteka preko dostavnih služb DSV Transport d.o.o. in GLS d.o.o. in sicer glede na poštni razred, ki se ga določi po teži izdelka.

Cenik (zneski so navedeni z DDV):

Dostavna služba GLS
Do 2 KG = 3,99 € (standard)
Do 5 KG = 5,27 €
Do 10 KG = 6,82 €
Do 15 KG = 7,10 €
Do 20 KG = 8,50 €
Do 30 KG = 9,58 €
Do 40 KG = 10,65 €

Dostavna služba DSV
Do 60 KG = 9,76 €
Do 80 KG = 14,64 €
Do 100 KG = 18,91 €
Do 140 KG = 25,01 €

Podrobnejše informacije najdete v naših pogojih poslovanja spletne trgovine.

 

Garancija in vračila

 

Garancija zadovoljstva
Pri Ariessi stojimo za kakovostjo naših izdelkov, zato omogočamo brezskrben nakup z možnostjo vračila v 14 dneh, v kolikor kupec z izdelkom ni zadovoljen.

Garancija za brezhibno delovanje izdelkov
Z garancijo se družba oziroma proizvajalec zaveže kot garant, da bo potrošniku brezplačno popravila ali zamenjala blago, vrnila del ali vso kupnino, kadar blago ne bo izpolnjevalo specifikacij ali imelo lastnosti, navedenih v garancijskem listu ali ustreznem oglaševalskem sporočilu, ki je bil kupcu na voljo ob nakupu.

Podrobnejše informacije najdete v naših pogojih poslovanja spletne trgovine.

Mnenja kupcev

 1. Boštjan Midič

  VRedu izdelek LP Boštjan

 2. milena g.

  super sploh ko morš unaprej gdaj kuhat in da hrana pol ni mzla ko greš jest,

 3. D. G.

  prisežem da sem šele učeraj naročila.... moj poklon ariessa za izjemno hitro dobavo

 4. Katarina

  Kvalitetna izdelava, lahko potrdim da se lahko s to posodo ustvari zelo okusna večerja.

 5. Mateja

  imamo vaše lonce, ponve in emajlirane šalčke tiste z dobrodelne akcije kjer otroci narisali vzorce ki so na šalčkah. vsi izdelki so izjemni 🙌

Podobni izdelki