Ovalna termo posoda s keramičnim pekačem 3 L Enjoy

  95,00 z DDV

  Termo posodo s keramičnim pekačem odlikuje eleganten in moderen dizajn in je nepogrešljiv pripomoček v vsaki kuhinji, saj vam omogoča pripravo hrane in obenem serviranje, poleg tega pa hrano obdrži dlje časa hladno ali toplo brez spremembe okusa ali kakovosti.

  Termo posoda (ohišje in pokrov) je izdelana iz kvalitetne plastike z dvojno termo izolirano steno. Sistem zapiranja omogoča varno zapiranje posode in zagotavlja visoke higienske standarde ter enostaven transport hrane. Ognjevarni pekač se lahko uporablja za kuhanje v tradicionalnih pečicah.

  Termo posoda za serviranje hrane je primerna za prav vsako priložnost, saj vse vrste hrane ohranja hladno ali toplo do več ur. Posoda je prav tako primerna za vsakodnevno uporabo, še posebej če družinski člani prihajajo domov ob različnih urah. Na ta način se izognete pogostemu pregrevanju hrane, hrana ohrani okus in hranilne vrednosti. Prav pride tudi izven doma, na primer na kampiranju, piknikih, ali pa celo med jadranjem.

  15 na zalogi

  Šifra: 134500.14T Kategorija: Oznaka:

  Opis

  Tehnični podatki:

  • Dimenzije: 44,5 x 28,5 x 12,9 cm, 35 x 24 x 6 cm
  • Volumen: 3 L

   

  Nasveti za uporabo:

  1. Pred prvo uporabo jo umijte z mlačno – toplo vodo in kisom ter jo sperite. Izogibajte se uporabi abrazivnih sredstev!
  2. Termo posode nikoli ne postavljajte na ogenj, v tradicionalno ali mikrovalovno pečico. Za kuhanje uporabljajte samo notranjo posodo.
  3. Ko posode ne uporabljate, je bolje, da jo shranite z rahlo odprtim pokrovom, da omogočite kroženje zraka.
  4. Ko pečete v pečici nad 200o C (392o F), počakajte dve minuti, preden posodo postavite v termo posodo.
  5. Pomivanje v pomivalnem stroju je primerno samo za pekač, ostale dele termo posode pa pomijte ročno.

  Opozorilo

  Izolirane posode nikoli ne dvigujte tako, da jo primete za gumb pokrova. Če jo želite dvigniti ali prenašati, držite oba stranska ročaja v zaprtem položaju.

  Dodatne informacije

  Teža3,5000 kg
  Znamka