Termo posoda za prenos hrane 0,75 L Enjoy

Termo posoda za prenos hrane 0,75 L Enjoy

ocena uporabnikov

Termo posoda za hrano Hot & Cold je sestavljena iz termo ohišja in pokrova z dvojno steno, izdelanega iz umetnega materiala, primernega za živila, z notranjo EPS izolacijo ter notranjim pokrovom s silikonskim ventilom za uporabo v mikrovalovni pečici.

Posoda je odporna proti polivanju. Zložiti jih je mogoče ena na drugo, največ do tri posode, kar ponuja možnost vstavljanja hrane različnih temperatur (toplo/hladno). Priročni stranski kavlji za zapenjanje zagotavljajo popolno zaklepanje posode za hrano, kar ji omogoča ohranjanje popolne temperature hrane več ur.

Moderna in elegantna posoda je primerna za uporabo v službi ali šoli, primerna pa je tudi za prevoz hrane, piknike, avtodome, ali izlete.

29,90

Na zalogi

Čas dostave 2-3 delovne dni

Secure Checkout IconsSecure Checkout Icons

Tehnični podatki:

 • Dimenzije: 17 x 18,8 x 8,8 cm
 • Volumen: 0,75 L

 

Nasveti za uporabo:

Izdelek je primeren za uporabo v mikrovalovni pečici (maksimalno 90 °C, 3 min) ali v hladilniku, prav tako pa je primeren za pomivanje v pomivalnem stroju.

Dostava in plačilne metode

 

Brezplačna dostava nad 80€
Pri nakupu nad 80€ vam dostavo častimo mi, ne glede na težo ali velikost paketa oz. paketov.

Predvideni rok dostave
Predvideni rok dostave paketov je 2 do 3 dni od potrditve naročila, odvisno od naslova za dostavo, ki ga je vnesel kupec. Družba skupaj s partnerji za dostavo sicer izdelke dostavlja vse dni v tednu, razen ob nedeljah in praznikih.

Cene dostave
Cena dostave za standarne pakete znaša 3,99€. Cena dostave je navedena ob posamezni metodi dostave na zadevnem koraku zaključka nakupa, pri čemer se ob izbiri posamezne metode, pripadajoča cena dostave prišteje k končni ceni nakupa. Cena dostave je vselej navedena na zadnjem koraku zaključka nakupa.

Cene dostave paketov, ki presegajo težnostno stopnjo standardne poštnine se obračunajo po spodnjem ceniku, razen v primerih, kadar skupni znesek celotnega naročila dosega oziroma presega znesek 80€, pri čemer je v takšnih primerih poštnina brezplačna.

Dostava poteka preko dostavnih služb DSV Transport d.o.o. in GLS d.o.o. in sicer glede na poštni razred, ki se ga določi po teži izdelka.

Cenik (zneski so navedeni z DDV):

Dostavna služba GLS
Do 2 KG = 3,99 € (standard)
Do 5 KG = 5,27 €
Do 10 KG = 6,82 €
Do 15 KG = 7,10 €
Do 20 KG = 8,50 €
Do 30 KG = 9,58 €
Do 40 KG = 10,65 €

Dostavna služba DSV
Do 60 KG = 9,76 €
Do 80 KG = 14,64 €
Do 100 KG = 18,91 €
Do 140 KG = 25,01 €

Podrobnejše informacije najdete v naših pogojih poslovanja spletne trgovine.

 

Garancija in vračila

 

Garancija zadovoljstva
Pri Ariessi stojimo za kakovostjo naših izdelkov, zato omogočamo brezskrben nakup z možnostjo vračila v 14 dneh, v kolikor kupec z izdelkom ni zadovoljen.

Garancija za brezhibno delovanje izdelkov
Z garancijo se družba oziroma proizvajalec zaveže kot garant, da bo potrošniku brezplačno popravila ali zamenjala blago, vrnila del ali vso kupnino, kadar blago ne bo izpolnjevalo specifikacij ali imelo lastnosti, navedenih v garancijskem listu ali ustreznem oglaševalskem sporočilu, ki je bil kupcu na voljo ob nakupu.

Podrobnejše informacije najdete v naših pogojih poslovanja spletne trgovine.

Mnenja kupcev

 1. M.S.

  Fajna. Uporabljam tut za shranjevanje hrane :)

 2. nevenka

  obvezna za v službo, hrana v menzi je ogabna zato si nosim sabo in v tej posodici ostane topla do malce👍

 3. amadej

  komu sm naroču pa je že blo pr men, top :DD

 4. ana

  zanesljiva, super material zato ni nič polivanja :)

 5. Slavica

  Že od nekdaj sem navdušena nad vašo posodo in ostalim. Ful vesela da imate zdaj tudi spletno trgovino 🤩 Tale pribor kupljen pred leti je še vedno sijoč kot prvi dan in brez odrgnin. Produkti so 5 od 5 vse pohvale. LP, Slavica

Podobni izdelki