Naš tim

  Smo zavzeta, odločna in samozavestna skupina ljudi, ki ima iste vrednote v poslu in zasebnem življenju.

  Vse se vrti okrog naših strank - B4B je pri tem ključni element.

  Vsi izdelki iz bakra so z največjo skrbnostjo izdelani v tovarni v Baldenheimu v Alzaciji. Vsaka naša stvaritev ima svojo identiteto in je oblikovana v simbiozi naših obrtnikov z njihovimi orodji. Naš proces ni avtomatiziran – človeška roka je prisotna pri vsakem koraku, s čimer zagotovimo doseganje svojih tehničnih, estetskih in kvalitativnih meril.

  S pozornostjo na detajle pri vseh različicah materiala na novo oblikujemo užitek do kuhanja. Ljubezen do dobre izdelave – že od leta 1971.

  PRI ČEM blestimo?

  Znanje je steber uspeha.
   
   Na temeljih družinskega podjetja, ustanovljenega leta 2003, smo s 25 leti izkušenj na področju prodaje izdelkov za gospodinjstvo ter 20 leti izkušenj na področju trženja ter upravljanja projektov in procesov leta 2012 podjetje Ariessa dvignili na popolnoma novo raven. Ponosni smo na svojo rast, vzdržljivost in vztrajnost v zahtevnem podjetniškem svetu. Naša ekipa je vsestranska, neprestano išče nove zamisli, novo znanje in kreativne poti, da lahko vse to predamo svojim strankam.

  "Ustvarjanje boljšega sveta zahteva timsko delo, partnerstva in sodelovanje."

  - Simon Mainwaring


  KAKO dosegamo svoje cilje?

  Vrednote so pot do uspeha.
   
  Verjamemo, da so skrivnost kakršnega koli poslovnega sodelovanja izvirni in inovativni pristopi, na katerih gradimo svoje delo. Verjamemo, da na edinstven in potrpežljiv način rešujemo težave, saj naše znanje sega od področja razvoja izdelkov do proizvodnje in končnih strank.
   
  Verjamemo, da za izjemnimi projekti stojijo visoko učinkovite in motivirane ekipe, ki svoje delo opravljajo s srcem. Verjamemo, da najvišja kakovost in funkcionalno optimalna rešitev izhajata iz poglobljene analize in vpogleda v bistvo vsakega poslovnega izziva. Verjamemo v moč ekipe, saj smo skupaj močnejši in ustvarjalnejši