POSTOPEK NAKUPA


  Postopek nakupa

  Za nakup izberete poljuben izdelek in kliknete na gumb “Dodaj v košarico”. V zgornjem desnem kotu se nahaja košarica, kjer se izpiše količina in skupni znesek naročenih izdelkov. Za upravljanje z izdelki (dodajanje, odstranjevanje, brisanje, posodabljanje količine) kliknite na povezavo “KOŠARICA”. Npr.: za odstranitev izdelka kliknite levo od slike na (x). Če želite spremeniti količino jo lahko enostavno vpišete v polje ali povečati oz. zmanjšate s kliki na puščice gor, dol , ki se nahajajo desno v polju. Košarica deluje dinamično, kar pomeni, da za osvežitev podatkov ni potrebno prožiti dodatnih akcij (npr.: klik na gumb).

  Ko zaključite z nakupovanjem kliknite na “KOŠARICA” desno zgoraj in nato gumb oz. povezavo “Na blagajno”. 

  Spletna trgovina vas nato vodi po korakih do zaključka naročil in po želji tudi takojšnega plačila.

  Koraki:

  1. Košarica: s klikom na gumb NA BLAGAJNO se premaknete na drugi korak, s klikom NADALJUJ NAKUP pa nadaljujete nakupovanje v spletni trgovini.
  2. Naslov za dostavo:prijava ali registracija in vnos ali sprememba naslova za dostavo. Za nadaljevanje nakupa kliknete gumb NADALJUJ NAKUP, za prehod na korak 3 na gumb DOSTAVA IN PLAČILO.

  V kolikor niste registrirani ali prijavljeni sledite navodilom v poglavju 5.2. 

  1. Dostava in plačilo:Izberete način dostave in plačila. Za nadaljevanje nakupa kliknete gumb NADALJUJ NAKUP, za prehod na korak 4 na gumb ZAKLJUČEK NAROČILA.
  2. Zaključek naročila: v predogled se pokaže celotno naročilo z vsemi potrebnimi podatki. S klikom na gumb DOSTAVA IN PLAČILO se vrnete na korak 3, s klikom na gumb POTRDI NAROČILO naročilo potrdite. 
  3. V primeru, da ste izbrali plačilo po predračunu se vam na vaš elektronski naslov pošlje dokument v pdf vizualizacijski obliki, v katerem se ločeno nahajata naročilo in predračun. 
  4. V kolikor ste izbrali za plačilo eno od opcij spletnega oz. takojšnega plačila (PayPal, Valu …), se dokumentu namesto predračuna doda avansni račun.