Press

28 . 07 2021

Ponosno predstavljamo že tretjo kolekcijo Enamelie »otroci za otroke«, ki jih ustvarjamo z našimi mladimi sodelavci in izbranimi dobrodelnimi organizacijami. Tokratna cvetlična linija »Enamelie by Neža for Kids« podpira delovanje programa TOM telefon®, ki je program Zveze prijateljev mladine Slovenije.

Dekor na posodicah je že drugi zapovrstjo narisala Neža. Verjamemo, da vas bodo posodice z rožicami navdušile in da vam bodo v veselje pri uporabi.Enamelie by Neža for Kids so na voljo v trgovinah Interspar in izbranih trgovinah Spar v mesecu septemebru pa jih lahko pričakujete tudi na rednih policah Merkurja.

Odraščanje je občutljivo in ranljivo obdobje, v katerem so ljubezen, varnost, sprejetost ter podpora za mlade zelo pomembni.TOM telefon je edini splošni telefon za otroke in mladostnike v Sloveniji, ki že več kot 30 let deluje na brezplačni in anonimni številki 116111 in tako omogoča, da otroci in mladostniki v svoji stiki niso sami. Preko pogovora z usposobljenimi svetovalci razrešujejo majhne in velike izzive odraščanja, se razbremenijo, informirajo in tudi poveselijo.

Z nakupom emajliranih posod boste podprli delovanje TOMa in s tem omogočili mnogim otrokom in mladostnikom, da morda prvič nekomu zaupajo svojo težavo in poiščejo pomoč.

Hvala za vašo podporo.

Verjamemo, da lahko s skupnimi vrednotami oblikujemo uspešno vez med partnerji, kar pa je izhodišče ambicije za doseganje poslovnega uspeha.

Odlikujemo se na naslednjih področjih:

· Razvoj in izvedba projektov po meri za razvoj izdelkov od prve skice do proizvodnje in vse do trženja blagovne znamke.

· Distribucija in logistične storitve.

· Programi zvestobe kupcev, ki so izjemna platforma za oblikovanje pristnih povezav z vašimi strankami.

· Trženjski in promocijski koncepti za več priznanih svetovnih blagovnih znamk na področju gospodinjskih aparatov.

· Mreženje B4B, ki ustvarja izjemno učinkovite povezave med proizvajalci in trgovci.

Sedež v središču Evrope v Sloveniji nam omogoča, da lahko temeljito pokrivamo, zastopamo ali povezujemo svoje partnerje v srednji in vzhodni Evropi, Rusiji ter Kitajski.

Pošljite nam e-poštno sporočilo, če želite dejavno sodelovati na teh trgih.

Smo ponosni nosilec certifikata kakovosti po sistemu ISO 9001:2015

Naložbo VAVČER ZA PRIDOBITEV CERTIFIKATOV za pridobitev certifikata 9001:2015 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.