Kozica s st. pokrovom 20 cm, Maxima

Kozica s st. pokrovom 20 cm, Maxima

ocena uporabnikov

Maxima kuhinjska oprema združuje brezčasno eleganco in sodobno tehnologijo. S svojim polnim indukcijskim dnom se popolnoma prilega vsem vrstam štedilnikov, idealna za vsakodnevno uporabo.

29,99

Na zalogi

Čas dostave 2-3 delovne dni

Secure Checkout IconsSecure Checkout Icons

NAJ VAŠA KUHINJA ZABLESTI S POSODO MAXIMA

Linija Maxima združuje estetiko in funkcionalnost za ultimativno kulinarično izkušnjo. Njeno polno indukcijsko dno zagotavlja optimalno uporabo na vseh štedilnikih, medtem ko mehki ročaji, ki se med kuhanjem ne segrevajo, in odporen notranji premaz pripomorejo k lahkotnosti uporabe. Posebna pozornost je namenjena dolgotrajnemu ohranjanju kakovosti, zato priporočamo uporabo silikonskih ali lesenih pripomočkov in uporabo z Down Draft napami.

 • Primerno za vse vrste štedilnikov

 • Mehki ročaji, ki ostanejo hladni

 • Izjemno odporen notranji premaz

 • Idealno za vsakdanjo uporabo

 • Eleganten in minimalističen dizajn

DOŽIVITE KULINARIČNO UMETNOST Z MAXIMA

Odkrijte udobje in eleganco kuhanja z Maxima kuhinjsko opremo. Vsak obrok bo z lahkoto postal mojstrovina, saj vas Maxima podpre z najsodobnejšo tehnologijo in brezčasnim dizajnom. Kuhanje postane užitek, ne le potreba.

Tehnične informacije

Premer:
20 cm

Volumen:
2,4 l

Navodila in vzdrževanje

Za dolgotrajno ohranjanje kakovosti in videza priporočamo uporabo pripomočkov iz silikona ali lesa. Primerno za uporabo z Down Draft napami.

Dostava in plačilne metode

 

Brezplačna dostava nad 80€
Pri nakupu nad 80€ vam dostavo častimo mi, ne glede na težo ali velikost paketa oz. paketov.

Predvideni rok dostave
Predvideni rok dostave paketov je 2 do 3 dni od potrditve naročila, odvisno od naslova za dostavo, ki ga je vnesel kupec. Družba skupaj s partnerji za dostavo sicer izdelke dostavlja vse dni v tednu, razen ob nedeljah in praznikih.

Cene dostave
Cena dostave za standarne pakete znaša 3,99€. Cena dostave je navedena ob posamezni metodi dostave na zadevnem koraku zaključka nakupa, pri čemer se ob izbiri posamezne metode, pripadajoča cena dostave prišteje k končni ceni nakupa. Cena dostave je vselej navedena na zadnjem koraku zaključka nakupa.

Cene dostave paketov, ki presegajo težnostno stopnjo standardne poštnine se obračunajo po spodnjem ceniku, razen v primerih, kadar skupni znesek celotnega naročila dosega oziroma presega znesek 80€, pri čemer je v takšnih primerih poštnina brezplačna.

Dostava poteka preko dostavnih služb DSV Transport d.o.o. in GLS d.o.o. in sicer glede na poštni razred, ki se ga določi po teži izdelka.

Cenik (zneski so navedeni z DDV):

Dostavna služba GLS
Do 2 KG = 3,99 € (standard)
Do 5 KG = 5,27 €
Do 10 KG = 6,82 €
Do 15 KG = 7,10 €
Do 20 KG = 8,50 €
Do 30 KG = 9,58 €
Do 40 KG = 10,65 €

Dostavna služba DSV
Do 60 KG = 9,76 €
Do 80 KG = 14,64 €
Do 100 KG = 18,91 €
Do 140 KG = 25,01 €

Podrobnejše informacije najdete v naših pogojih poslovanja spletne trgovine.

 

Garancija in vračila

 

Garancija zadovoljstva
Pri Ariessi stojimo za kakovostjo naših izdelkov, zato omogočamo brezskrben nakup z možnostjo vračila v 14 dneh, v kolikor kupec z izdelkom ni zadovoljen.

Garancija za brezhibno delovanje izdelkov
Z garancijo se družba oziroma proizvajalec zaveže kot garant, da bo potrošniku brezplačno popravila ali zamenjala blago, vrnila del ali vso kupnino, kadar blago ne bo izpolnjevalo specifikacij ali imelo lastnosti, navedenih v garancijskem listu ali ustreznem oglaševalskem sporočilu, ki je bil kupcu na voljo ob nakupu.

Podrobnejše informacije najdete v naših pogojih poslovanja spletne trgovine.

Mnenja kupcev

 1. Mateja

  imamo vaše lonce, ponve in emajlirane šalčke tiste z dobrodelne akcije kjer otroci narisali vzorce ki so na šalčkah. vsi izdelki so izjemni 🙌

 2. Nives

  s tole vašo posodo je pravo veselje kuhat, uporabljam jo skoraj vsak dan. zelo zadovoljna 👍

 3. Matic

  Od ariesse imamo vso posodo in pribor za kuhinjo. po skoraj dveh letih uporabe so vsi izdelki še vedno kot novi in odlično služijo namenu

 4. Slavica

  Že od nekdaj sem navdušena nad vašo posodo in ostalim. Ful vesela da imate zdaj tudi spletno trgovino 🤩 Tale pribor kupljen pred leti je še vedno sijoč kot prvi dan in brez odrgnin. Produkti so 5 od 5 vse pohvale. LP, Slavica

 5. Bojana

  tukaj sem kupila že ogromno stvari za kuhanje in vedno se z veseljem znova vračam. Dostava je hitra in izdelki so res izjemne kakovosti 👌

Podobni izdelki