LASTNE BLAGOVNE ZNAMKE

  Popolna kuhinjska posoda za pripravo zdravih obrokov za vašo družino in prijatelje. Tradicija in trajnost z modernim pridihom. Okolju prijazna, higienska in preprosta za čiščenje. Raznolik nabor slogov in barv omogoča, da lahko vsak najde popoln izdelek za vsako kuhinjo.

  Emajlirana kuhinjska posoda je varna in zanesljiva ter opravlja najtežje delo v kuhinji. Prava kuhinjska posoda za več generacij. Kuhinjska posoda, oblikovana  v Sloveniji.

  Ko smo iskali ime blagovne znamke za gospodinjske izdelke, smo razmišljali o izrazih, ki jih ljudje običajno uporabljajo, da izrazijo zadovoljstvo. Pogosto uporabljena beseda pri nas je »fajn«.

  »Fajn« je blagovna znamka za različne vrste splošnih potrošniških izdelkov z dobrim razmerjem med kakovostjo in ceno. Razvili smo več različnih linij izdelkov za uporabo v kuhinji in vsakdanjem življenju, kot so kuhinjska posoda, sveče za uporabo na prostem, čistilci tal …

  Seti kuhinjske posode Fajnox iz visokokakovostnega nerjavnega jekla so trpežni in vsestranski, zato so nepogrešljiv del vsake kuhinje. Svojo popolnost dosega z nerjavnim jeklom najvišje kakovosti, ki preprečuje rjavenje, ne reagira s kislo hrano, je odporna proti madežem in lahko prenese kuhanje na visokih temperaturah. Kuhinjska posoda Fajnox je zelo preprosta za čiščenje, mogoče pa jo je oprati tudi v pomivalnem stroju. Če poskrbite za osnovno vzdrževanje, lahko kuhinjsko posodo Fajnox iz nerjavnega jekla redno uporabljate več let. Kuhinjsko posodo Fajnox s 100-odstotnim indukcijskim dnom lahko uporabljate na vseh kuhalnih površinah, brez izjeme.

  Vsestranski dizajn kuhinjske posode Fajnox iz visokokakovostnega nerjavnega jekla je vedno podvržen praktičnosti in najboljšemu videzu – če posodo pustite na štedilniku, boste izboljšali videz svoje kuhinje.

  "Navdih obstaja, vendar te mora najti pri delu."

  - pablo picasso