O nas

  Želimo ponuditi novo, drugačno uporabniško izkušnjo in dodano vrednost našim storitvam...

  Smo podjetje, ki želi kupcu ponuditi nekaj novega in drugačnega. Naše storitve so podkrepljene z zanesljivim nakupnim servisom, hitro dostavo in prijazno podporo kupcem. Naša vizija je strankam ponuditi nove, inovativne in še ne videne izdelke z veliko dodano vrednostjo, ki bodo kupcu ponudili povsem drugačno uporabniško izkušnjo, mu olajšali določeno opravilo ali preprosto polepšali dan.

  Žene nas želja po kreativnosti in drugačnosti ter strast do popolne nakupne izkušnje, ki se nikoli ne konča. Zadovoljstvo kupcev je pri nas vedno na prvem mestu. Zaradi številnih let izkušenj danes delujemo tako na področju veleprodaje kot maloprodaji pa tudi na projektih razvoja izdelkov po meri, ki stalno podžigajo našo strast do dela. Na področjo kuhinjske posode smo tako smo ustvarili lastne blagovne znamke, pri katerih je naša ustvarjalnost dobila prav poseben zagon.

  V zadnjih šestih letih smo uspeli razviti in dati na trg ne samo več serij kuhinjske posode za različne blagovne znamke, ampak tudi neživilske izdelke za trg široke potrošnje, kot so sveče, pralni prašek, čistilci tal … Sodelujemo izključno s proizvodnimi obrati s certifikatom BSC in ISO v Evropi, na Kitajskem in v Indoneziji. Vse naše izdelke pred pošiljanjem preverimo in preizkusimo, s čimer zagotovimo, da vsi izpolnjujejo vse varnostne standarde posameznih držav.

  Korporativni video

  "Ustvarjanje boljšega sveta zahteva timsko delo, partnerstva in sodelovanje."

  - Simon Mainwaring


  KAKO dosegamo svoje cilje?

  Odlikujemo se na naslednjih področjih:

  ·       Razvoj in izvedba projektov po meri za razvoj izdelkov od prve skice do proizvodnje in vse do trženja blagovne znamke.

  ·       Distribucija in logistične storitve.

  ·       Programi zvestobe kupcev, ki so izjemna platforma za oblikovanje pristnih povezav z vašimi strankami.

  ·       Trženjski in promocijski koncepti za več priznanih svetovnih blagovnih znamk na področju gospodinjskih aparatov.

  ·       Mreženje B4B, ki ustvarja izjemno učinkovite povezave med proizvajalci in trgovci.

  Sedež v središču Evrope v Sloveniji nam omogoča, da lahko temeljito pokrivamo, zastopamo ali povezujemo svoje partnerje v srednji in vzhodni Evropi, Rusiji ter Kitajski.

  Pošljite nam e-poštno sporočilo, če želite dejavno sodelovati na teh trgih.