Naše storitve

  rAZVOJ IZDELKOV

  Zaradi številnih let izkušenj lahko danes delamo pri projektih razvoja izdelkov po meri, ki stalno podžigajo našo strast do dela. Tako smo ustvarili seriji Enamelie, Fajn in Fajnox, pri katerih je naša ustvarjalnost dobila prav poseben zagon.

  V zadnjih šestih letih smo uspeli razviti in dati na trg ne samo več serij kuhinjske posode za različne blagovne znamke, ampak tudi neživilske izdelke za trg široke potrošnje, kot so sveče, pralni prašek, čistilci tal …

  Sodelujemo izključno s proizvodnimi obrati s certifikatom BSC in ISO v Evropi, na Kitajskem in v Indoneziji Vse naše izdelke pred pošiljanjem preverimo in preizkusimo, s čimer zagotovimo, da vsi izpolnjujejo vse varnostne standarde posameznih držav.

  Veleprodaja in distribucija

  Strastjo do naših partnerstev, projektov in dela na splošno. Naš cilj je vzpostaviti B4B – podjetje za poslovne odnose, ki temelji na zaupanju, znanju, spoštovanju in medsebojnem uspehu.

  Verjamemo, da lahko s skupnimi vrednotami oblikujemo uspešno vez med partnerji, kar pa je izhodišče ambicije za doseganje poslovnega uspeha.

  "Edini način, da delo opraviš izjemno je, da delaš tisto, kar si sam želiš.."

  - steve jobs


  programi zvestobe

  So izjemna orodja, ki pomagajo vzpostaviti trdne in pomenljive povezave z vašimi strankami.

  Naša ekipa vas bo že od samega začetka usmerjala pri ustvarjanju programa zvestobe strank, kar pomeni, da bomo naše sodelovanje začeli z osnutkom programa in ga zaključili z načrtom nagrajevanja.

  Ob koncu postopka boste lahko razumeli podatke, ustvarjene na podlagi programa zvestobe strank, ter se jih naučili uporabljati pri svojih trženjskih in promocijskih dejavnostih.

  "Zvestobe se ne zasluži v enem dnevu. Zvestobo se zasluži iz dneva v dan."

  - Jeffrey Gitomer