Ponev 28 cm, Maxima

Ponev 28 cm, Maxima

ocena uporabnikov

Ponev Maxima, s premerom 28 cm, združuje funkcionalnost in eleganco, idealno za vsakodnevno kuhanje. Mehki ročaji, ki ostanejo hladni, in odporen notranji premaz omogočajo udobno in varno uporabo.

24,99

Na zalogi

Čas dostave 2-3 delovne dni

Secure Checkout IconsSecure Checkout Icons

UDOBJE IN ELEGANCA V VAŠI KUHINJI

Ponev iz linije Maxima je zasnovana za zagotavljanje maksimalnega udobja pri kuhanju. Njena posebnost so ročaji, ki se med kuhanjem ne segrevajo, ter izjemno odporen notranji premaz, ki omogoča dolgotrajno uporabo.

IDEALNA ZA VSAKODNEVNO KUHANJE

Zaradi svoje vsestranskosti in indukcijskega dna je ponev Maxima primerna za vse vrste štedilnikov. Njena preprosta uporaba in vzdržljivost jo naredita nepogrešljivo v vsaki kuhinji.

 • Mehki ročaji, ki ostanejo hladni med kuhanjem

 • Odporen notranji premaz

 • Primerna za vse vrste štedilnikov, vključno z indukcijo

 • Premer 28 cm, idealen za različne jedi

 • Eleganten dizajn, primeren za sodobno kuhinjo

PREPROSTOST IN STIL V VAŠI KUHINJI

Odkrijte udobje in eleganco kuhanja z Maxima ponvijo. Njena praktičnost in brezčasna lepota bosta v vaši kuhinji prinesli navdih za pripravo okusnih in zdravih jedi vsak dan.

Tehnične informacije

Premer:
28 cm

Navodila in vzdrževanje

Za dolgotrajno ohranjanje kakovosti in videza priporočamo uporabo pripomočkov iz silikona ali lesa.

Dostava in plačilne metode

 

Brezplačna dostava nad 80€
Pri nakupu nad 80€ vam dostavo častimo mi, ne glede na težo ali velikost paketa oz. paketov.

Predvideni rok dostave
Predvideni rok dostave paketov je 2 do 3 dni od potrditve naročila, odvisno od naslova za dostavo, ki ga je vnesel kupec. Družba skupaj s partnerji za dostavo sicer izdelke dostavlja vse dni v tednu, razen ob nedeljah in praznikih.

Cene dostave
Cena dostave za standarne pakete znaša 3,99€. Cena dostave je navedena ob posamezni metodi dostave na zadevnem koraku zaključka nakupa, pri čemer se ob izbiri posamezne metode, pripadajoča cena dostave prišteje k končni ceni nakupa. Cena dostave je vselej navedena na zadnjem koraku zaključka nakupa.

Cene dostave paketov, ki presegajo težnostno stopnjo standardne poštnine se obračunajo po spodnjem ceniku, razen v primerih, kadar skupni znesek celotnega naročila dosega oziroma presega znesek 80€, pri čemer je v takšnih primerih poštnina brezplačna.

Dostava poteka preko dostavnih služb DSV Transport d.o.o. in GLS d.o.o. in sicer glede na poštni razred, ki se ga določi po teži izdelka.

Cenik (zneski so navedeni z DDV):

Dostavna služba GLS
Do 2 KG = 3,99 € (standard)
Do 5 KG = 5,27 €
Do 10 KG = 6,82 €
Do 15 KG = 7,10 €
Do 20 KG = 8,50 €
Do 30 KG = 9,58 €
Do 40 KG = 10,65 €

Dostavna služba DSV
Do 60 KG = 9,76 €
Do 80 KG = 14,64 €
Do 100 KG = 18,91 €
Do 140 KG = 25,01 €

Podrobnejše informacije najdete v naših pogojih poslovanja spletne trgovine.

 

Garancija in vračila

 

Garancija zadovoljstva
Pri Ariessi stojimo za kakovostjo naših izdelkov, zato omogočamo brezskrben nakup z možnostjo vračila v 14 dneh, v kolikor kupec z izdelkom ni zadovoljen.

Garancija za brezhibno delovanje izdelkov
Z garancijo se družba oziroma proizvajalec zaveže kot garant, da bo potrošniku brezplačno popravila ali zamenjala blago, vrnila del ali vso kupnino, kadar blago ne bo izpolnjevalo specifikacij ali imelo lastnosti, navedenih v garancijskem listu ali ustreznem oglaševalskem sporočilu, ki je bil kupcu na voljo ob nakupu.

Podrobnejše informacije najdete v naših pogojih poslovanja spletne trgovine.

Mnenja kupcev

 1. Nives

  s tole vašo posodo je pravo veselje kuhat, uporabljam jo skoraj vsak dan. zelo zadovoljna 👍

 2. Slavica

  Že od nekdaj sem navdušena nad vašo posodo in ostalim. Ful vesela da imate zdaj tudi spletno trgovino 🤩 Tale pribor kupljen pred leti je še vedno sijoč kot prvi dan in brez odrgnin. Produkti so 5 od 5 vse pohvale. LP, Slavica

 3. Mateja

  imamo vaše lonce, ponve in emajlirane šalčke tiste z dobrodelne akcije kjer otroci narisali vzorce ki so na šalčkah. vsi izdelki so izjemni 🙌

 4. Bojana

  tukaj sem kupila že ogromno stvari za kuhanje in vedno se z veseljem znova vračam. Dostava je hitra in izdelki so res izjemne kakovosti 👌

 5. Matic

  Od ariesse imamo vso posodo in pribor za kuhinjo. po skoraj dveh letih uporabe so vsi izdelki še vedno kot novi in odlično služijo namenu

Podobni izdelki