Ponev globoka 28 cm, Maxima

Ponev globoka 28 cm, Maxima

ocena uporabnikov

Globoka ponev iz linije Maxima je idealna izbira za vsakodnevno kuhanje. S svojimi hladnimi ročaji, odpornim notranjim premazom in indukcijskim dnom združuje praktičnost in eleganten dizajn.

28,99

Na zalogi

Čas dostave 2-3 delovne dni

Secure Checkout IconsSecure Checkout Icons

SODOBNA TEHNOLOGIJA V VAŠI KUHINJI

Linija Maxima ponuja globoko ponev, ki je zasnovana tako, da ustreza sodobnim kuhinjskim potrebam. Mehki ročaji, ki med kuhanjem ostanejo hladni, in odporen notranji premaz olajšajo kuhanje.

KUHINJSKI POMOČNIK ZA VSAK DAN

Z indukcijskim dnom, ki ustreza vsem vrstam štedilnikov, je ta ponev idealna za pripravo raznolikih jedi. Njena brezčasna eleganca in funkcionalnost jo naredita nepogrešljivo v vsaki kuhinji.

 • Mehki ročaji, ki ostanejo hladni med kuhanjem.

 • Odporen notranji premaz

 • Indukcijsko dno primerno za vse vrste štedilnikov

 • Brezčasen dizajn, ki se poda v vsako kuhinjo

 • Idealna za vsakodnevno uporabo

UDOBJE IN STIL V KUHANJU

Z globoko ponvijo iz linije Maxima bo kuhanje postalo pravo uživanje. Njena vsestranskost in eleganca vam omogočata pripravo najrazličnejših okusnih jedi brez truda.

Tehnične informacije

Premer:
28 cm

Višina:
7 cm

Navodila in vzdrževanje

Za dolgotrajno ohranjanje kakovosti in videza priporočamo uporabo pripomočkov iz silikona ali lesa.

Dostava in plačilne metode

 

Brezplačna dostava nad 80€
Pri nakupu nad 80€ vam dostavo častimo mi, ne glede na težo ali velikost paketa oz. paketov.

Predvideni rok dostave
Predvideni rok dostave paketov je 2 do 3 dni od potrditve naročila, odvisno od naslova za dostavo, ki ga je vnesel kupec. Družba skupaj s partnerji za dostavo sicer izdelke dostavlja vse dni v tednu, razen ob nedeljah in praznikih.

Cene dostave
Cena dostave za standarne pakete znaša 3,99€. Cena dostave je navedena ob posamezni metodi dostave na zadevnem koraku zaključka nakupa, pri čemer se ob izbiri posamezne metode, pripadajoča cena dostave prišteje k končni ceni nakupa. Cena dostave je vselej navedena na zadnjem koraku zaključka nakupa.

Cene dostave paketov, ki presegajo težnostno stopnjo standardne poštnine se obračunajo po spodnjem ceniku, razen v primerih, kadar skupni znesek celotnega naročila dosega oziroma presega znesek 80€, pri čemer je v takšnih primerih poštnina brezplačna.

Dostava poteka preko dostavnih služb DSV Transport d.o.o. in GLS d.o.o. in sicer glede na poštni razred, ki se ga določi po teži izdelka.

Cenik (zneski so navedeni z DDV):

Dostavna služba GLS
Do 2 KG = 3,99 € (standard)
Do 5 KG = 5,27 €
Do 10 KG = 6,82 €
Do 15 KG = 7,10 €
Do 20 KG = 8,50 €
Do 30 KG = 9,58 €
Do 40 KG = 10,65 €

Dostavna služba DSV
Do 60 KG = 9,76 €
Do 80 KG = 14,64 €
Do 100 KG = 18,91 €
Do 140 KG = 25,01 €

Podrobnejše informacije najdete v naših pogojih poslovanja spletne trgovine.

 

Garancija in vračila

 

Garancija zadovoljstva
Pri Ariessi stojimo za kakovostjo naših izdelkov, zato omogočamo brezskrben nakup z možnostjo vračila v 14 dneh, v kolikor kupec z izdelkom ni zadovoljen.

Garancija za brezhibno delovanje izdelkov
Z garancijo se družba oziroma proizvajalec zaveže kot garant, da bo potrošniku brezplačno popravila ali zamenjala blago, vrnila del ali vso kupnino, kadar blago ne bo izpolnjevalo specifikacij ali imelo lastnosti, navedenih v garancijskem listu ali ustreznem oglaševalskem sporočilu, ki je bil kupcu na voljo ob nakupu.

Podrobnejše informacije najdete v naših pogojih poslovanja spletne trgovine.

Mnenja kupcev

 1. Slavica

  Že od nekdaj sem navdušena nad vašo posodo in ostalim. Ful vesela da imate zdaj tudi spletno trgovino 🤩 Tale pribor kupljen pred leti je še vedno sijoč kot prvi dan in brez odrgnin. Produkti so 5 od 5 vse pohvale. LP, Slavica

 2. Nives

  s tole vašo posodo je pravo veselje kuhat, uporabljam jo skoraj vsak dan. zelo zadovoljna 👍

 3. Matic

  Od ariesse imamo vso posodo in pribor za kuhinjo. po skoraj dveh letih uporabe so vsi izdelki še vedno kot novi in odlično služijo namenu

 4. Bojana

  tukaj sem kupila že ogromno stvari za kuhanje in vedno se z veseljem znova vračam. Dostava je hitra in izdelki so res izjemne kakovosti 👌

 5. Mateja

  imamo vaše lonce, ponve in emajlirane šalčke tiste z dobrodelne akcije kjer otroci narisali vzorce ki so na šalčkah. vsi izdelki so izjemni 🙌

Podobni izdelki