Ponev globoka s st. pok. 28 cm, Maxima 2 ročaja

Ponev globoka s st. pok. 28 cm, Maxima 2 ročaja

ocena uporabnikov

Linija Maxima združuje sodobno tehnologijo in brezčasno eleganco, kar se odraža v njeni globoki ponvi s steklenim pokrovom. Ponuja udobje pri kuhanju s hladnimi ročaji in odpornim notranjim premazom.

36,99

Na zalogi

Čas dostave 2-3 delovne dni

Secure Checkout IconsSecure Checkout Icons

ELEGANCA IN INOVATIVNOST ZA VSAK DAN

Maxima linija prinaša globoko ponev, ki je idealna za vsakodnevno uporabo. Njeno polno indukcijsko dno zagotavlja popolno prileganje na štedilnikih vseh vrst, medtem ko mehki ročaji in odporen notranji premaz dodajajo funkcionalnost in udobje.

UDOBJE IN KAKOVOST V KUHANJU

Ponudba ročajev, ki ostanejo hladni, in trpežnega premaza, pomeni enostavno uporabo in dolgo življenjsko dobo. Ponev je primerna za različne kuharske stile in metode.

 • Mehki ročaji, ki ostanejo hladni

 • Odporen notranji premaz

 • Polno indukcijsko dno za vse vrste štedilnikov

 • Steklen pokrov za boljši nadzor kuhanja

 • Eleganten in sodoben dizajn

KUHANJE Z ELEGANCO IN UDOBJEM

Z globoko ponvijo linije Maxima bo vsako kuhanje postalo prijetno doživetje. Njena funkcionalnost in brezčasna eleganca vam omogočata, da z lahkoto pripravite najbolj okusne jedi.

Tehnične informacije

Premer:
28 cm

Višina:
7,3 cm

Volumen:
3,5 l

Navodila in vzdrževanje

Za dolgotrajno ohranjanje kakovosti in videza priporočamo uporabo pripomočkov iz silikona ali lesa.

Dostava in plačilne metode

 

Brezplačna dostava nad 80€
Pri nakupu nad 80€ vam dostavo častimo mi, ne glede na težo ali velikost paketa oz. paketov.

Predvideni rok dostave
Predvideni rok dostave paketov je 2 do 3 dni od potrditve naročila, odvisno od naslova za dostavo, ki ga je vnesel kupec. Družba skupaj s partnerji za dostavo sicer izdelke dostavlja vse dni v tednu, razen ob nedeljah in praznikih.

Cene dostave
Cena dostave za standarne pakete znaša 3,99€. Cena dostave je navedena ob posamezni metodi dostave na zadevnem koraku zaključka nakupa, pri čemer se ob izbiri posamezne metode, pripadajoča cena dostave prišteje k končni ceni nakupa. Cena dostave je vselej navedena na zadnjem koraku zaključka nakupa.

Cene dostave paketov, ki presegajo težnostno stopnjo standardne poštnine se obračunajo po spodnjem ceniku, razen v primerih, kadar skupni znesek celotnega naročila dosega oziroma presega znesek 80€, pri čemer je v takšnih primerih poštnina brezplačna.

Dostava poteka preko dostavnih služb DSV Transport d.o.o. in GLS d.o.o. in sicer glede na poštni razred, ki se ga določi po teži izdelka.

Cenik (zneski so navedeni z DDV):

Dostavna služba GLS
Do 2 KG = 3,99 € (standard)
Do 5 KG = 5,27 €
Do 10 KG = 6,82 €
Do 15 KG = 7,10 €
Do 20 KG = 8,50 €
Do 30 KG = 9,58 €
Do 40 KG = 10,65 €

Dostavna služba DSV
Do 60 KG = 9,76 €
Do 80 KG = 14,64 €
Do 100 KG = 18,91 €
Do 140 KG = 25,01 €

Podrobnejše informacije najdete v naših pogojih poslovanja spletne trgovine.

 

Garancija in vračila

 

Garancija zadovoljstva
Pri Ariessi stojimo za kakovostjo naših izdelkov, zato omogočamo brezskrben nakup z možnostjo vračila v 14 dneh, v kolikor kupec z izdelkom ni zadovoljen.

Garancija za brezhibno delovanje izdelkov
Z garancijo se družba oziroma proizvajalec zaveže kot garant, da bo potrošniku brezplačno popravila ali zamenjala blago, vrnila del ali vso kupnino, kadar blago ne bo izpolnjevalo specifikacij ali imelo lastnosti, navedenih v garancijskem listu ali ustreznem oglaševalskem sporočilu, ki je bil kupcu na voljo ob nakupu.

Podrobnejše informacije najdete v naših pogojih poslovanja spletne trgovine.

Mnenja kupcev

 1. Nives

  s tole vašo posodo je pravo veselje kuhat, uporabljam jo skoraj vsak dan. zelo zadovoljna 👍

 2. Bojana

  tukaj sem kupila že ogromno stvari za kuhanje in vedno se z veseljem znova vračam. Dostava je hitra in izdelki so res izjemne kakovosti 👌

 3. Matic

  Od ariesse imamo vso posodo in pribor za kuhinjo. po skoraj dveh letih uporabe so vsi izdelki še vedno kot novi in odlično služijo namenu

 4. Mateja

  imamo vaše lonce, ponve in emajlirane šalčke tiste z dobrodelne akcije kjer otroci narisali vzorce ki so na šalčkah. vsi izdelki so izjemni 🙌

 5. Slavica

  Že od nekdaj sem navdušena nad vašo posodo in ostalim. Ful vesela da imate zdaj tudi spletno trgovino 🤩 Tale pribor kupljen pred leti je še vedno sijoč kot prvi dan in brez odrgnin. Produkti so 5 od 5 vse pohvale. LP, Slavica

Podobni izdelki